پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ شهریور ۱۳۹۲، ۸:۰۴

آغاز طرح شهر بدون مانع و مناسب سازی در 7 شهر کشور

آغاز طرح شهر بدون مانع و مناسب سازی در 7  شهر کشور

دبیر ستاد مناسب سازی سازمان از اجرای طرح شهر بدون مانع و مناسب سازی فضاهای عمومی 7 شهر کشور خبر داد و گفت: نهضت شهرهای بدون مانع در سراسر کشور آغاز شده است و به مرور شهرهای بیشتری تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.

حسین امیرانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: طرح ایجاد شهر بدون مانع و مناسب سازی فضاهای عمومی در صومعه سرا و لاهیجان در استان گیلان، بم در کرمان ، زرین شهر  و شاهین شهر در اصفهان و میبد در استان یزد  در دستور کار قرار دارد که البته این طرح در استان گیلان آغاز شده است.

وی تاکید کرد: این طرح با توجه به مصوبات ستاد مناسب سازی کشور اجرایی می شود و در همین راستا کمیته ای نیز متشکل از دستگاههای ذیربط مانند استانداری ، فرمانداری، نظام مهندسی ، شهرداری و ... برای طراحی و اجرا تشکیل شده است.

دبیر ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی سازمان بهزیستی گفت: در مرحله اول شهرستانها از جهت فضاهای موجود پایش می شود و در مرحله بعد در یک بازده زمانی به سمت مناسب سازی فضاها حرکت خواهیم کرد.

امیرانی ادامه داد: این طرح یکی از راهکارهای ارتقاء کیفیت زندگی برای تمامی افراد جامعه به ویژه افراد دارای معلولیت است تااین افراد بتوانند همانند مردم عادی در شهرها تردد کنند.

به گفته وی، براساس ابلاغیه ای که برای تمامی استانها ارسال شده است استانها یک و یا دو شهر خود را که از نظر زیرساختی آمادگی مناسب سازی و بازسازی را داشته به ستاد معرفی کردند.

وی اظهار داشت: فضای ساختمانهای دولتی، پیاده روها، دستگاههای عابر بانک و... مناسب سازی می شوند و همچنین برای اینکه کار به سرعت پیش رود فضاها به چند بخش که قابل مناسب سازی هستند نیز تقسیم شده اند که امیدواریم در آینده ای نزدیک بتوانیم استانهای دیگر را نیز تحت پوشش اجرای طرح شهر بدون مانع در آوریم.


 

کد خبر 2126370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha