پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۲۸

 سید حجت الله کلانتری:

شهرهای بزرگ لرستان مشکل معلم مازاد دارند/ کمبود نیروی انسانی در مناطق محروم

شهرهای بزرگ لرستان مشکل معلم مازاد دارند/ کمبود نیروی انسانی در مناطق محروم

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان اظهار داشت: در حال حاضر در برخی شهرهای بزرگ استان با مشکل معلم مازاد مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حجت الله کلانتری ظهر شنبه در کارگروه فرهنگی اجتماعی استان لرستان اظهار داشت: در حال حاضر مشکل موجود در استان لرستان موضوع کسری ساعت کار معلمین است به گونه ای که در حال حاضر 40 هزار ساعت کسری ساعت کار معلمین در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل نیروی مازاد در آموزش و پرورش و در شهرهای بزرگ استان وجود دارد، ادامه داد: این در حالیست که در مناطق محروم کمبود نیروی انسانی و معلم داریم.
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان با بیان اینکه در این راستا این موضوع در کارگروه ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت، ادامه داد: در این راستا تصمیم گرفته شد که هیچ یک از معلمان در استان بدون ساعت موظفی نباشند.
 
کلانتری ادامه داد: برای رفع این مشکل از نیروهای مازاد در استان در بخشهای مختلف فوق برنامه، پرورشی، کتابخانه ها، آزمایشگاهها، فناوری و ... به کار گرفته شدند.
 
وی با اشاره به جذب سرباز معلم برای مناطقی که کمبود نیروی انسانی وجود دارد ادامه داد: این افراد در مناطق محروم استان و به ویژه در مقطع ابتدایی مشغول به کار خواهند شد.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان ادامه داد: همچنین برای رفع این مشکل از نیروهای تبدیل وضعیت قرارداد کار معین که تعدادشان 466 نفر بوده استفاده کرده ایم.
کد خبر 2126549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha