به گزارش خبرگزاری مهر، در آخرین نشست شورای اسلامی استان قم که به ریاست مهندس باقرپناهی تشکیل شد با تبیین قانون شوراها جایگاه این نهاد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
باقرپناهی در این نشست با تأکید بر لزوم اصلاح قانون شوراها اظهار امیدواری کرد که با اصلاح قانون شوراها میتوان کاستیهای موجود در نظام اجرایی کشور در حوزه مدیریت امور محلی را مرتفع کرد.
وی با اشاره به حوزه نفوذ تصمیمات شوراها گفت: حوزه نفوذ و برد تصمیمات شوراها به خصوص در شهرها فقط منحصر به شهرداریهای هر شهر میشود و این با حاکمیت مدیریت امور محلی که در قانون اساسی مقرر شده مغایرت دارد.
عضو شورای شهر قم با اشاره به خاستگاه حاکمیتی در مدیریت امور محلی اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری نشان داد که مردم با حرکت معناداری از تفکر حاکم بر مدیریت اجرایی کشور روی گرداندند و با رأی خود به اعتدال گرایی اعتماد کردند بر این مبنا شوراها نیز اگرچه ممکن است متعلق و برخواسته از جریانی خاص باشند اما لازم است مشی خود را با خاستگاه حاکمیتی مردم تطبیق دهند و همراه با مردم باشند و به خصوص در عمران و آبادانی شهر از جهت گیری های سیاسی بپرهیزند.
باقرپناهی با اشاره به حضور فعال اعضای شورای اسلامی استان در جلسات این شورا و همراهی مسئولان استانی گفت: در این دوره از فعالیت شورای اسلامی استان مسئولان محترم استانی همراهی و همکاری قابل تقدیر با شورای اسلامی استان را داشتند که این با حضور فعال و تعاملی اعضای این شورا و مسئولان محترم استانی قرین بود.
در این جلسه اعضای شورای اسلامی استان نیز هر کدام به نوبه خود از همکاری و همراهی مسئولان استانی و مدیران کل استان که در جلسه شورای اسلامی استان حضور یافته و پاسخگو بودند تشکر و قدردانی کردند.
اجرای بیش از 3 هزار کیلومتر شبکه گذاری گاز در قم
سرپرست شرکت گاز استان قم گفت: بیش از 3 هزار کیلومتر شبکه و لوله گذاری تاکنون برای گازرسانی به واحدهای مختلف در سطح استان اجرا شده است.
غلامرضا فرجی اظهار داشت: بمنظور تأمین انرژی بخش های مختلف از جمله صنایع، واحدهای تجاری، مسکونی و ناوگان حمل و نقل بیش از 3 هزار کیلومتر لوله گذاری در سطح استان انجام شده که حدود 2400 کیلومتر آن در سطح شهرها و حدود 600 کیلومتر در سطح روستاها در زیرزمین دفن گردیده است.
وی در ادامه افزود: خدمات رسانی از طریق گازرسانی در سطح استان با نصب تعداد 12 ایستگاه C.G.S، 6 ایستگاه T.B.S-C.G.Sو 66 ایستگاه T.B.Sبه شهروندان صورت می پذیرد.
فرجی در خصوص کاهش حوادث احتمالی و تقویت شبکه ها در راستای ایمن سازی و استمرار گاز رسانی به مشترکان اظهار داشت: نسبت به جمع آوری شیرهای پیاده رو و علمکهای گلدانی و علمکهای بلا استفاده و در معرض حادثه، ایمن سازی شبکههای آسیب پذیر و تاسیسات ایستگاه ها، بازسازی چاه های حفاظت از کاتدیک درسال گذشته اقدام شده که بالغ بر 6میلیارد ریال هزینه در بر داشته است.
ضمنا به منظور ایمن سازی ساختمان ایستگاه های C.G.SوT.B.S، برنامه ریزی لازم صورت گرفته که در آینده در صورت تخصیص بودجه مناسب اقدام خواهد شد.
نظر شما