به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" وي گفت : يكي از توانايي هاي بسيار مهم و سرنوشت ساز منابع انساني هر سازماني توانايي در تصميم گيري است. تصميم گيري نيز چيزي جز مواجه روشمند با مسائل و تشخيص دقيق مسئله و حل اثر بخش آنها نيست.
دكتر قراملكي افزود : در كشور ما در اين زمينه ، كارها تا حدودي صرفا از دريچه رشته خاصي انجام مي شده است. مثلا روانشناسان سعي مي كردند با رويكرد روانشناسي به حل مسئله بپردازند و يا استادان رشته مديريت با روي آورد مديريتي به حل مسئله نگاه مي كنند. اما نگاه تفكر انتقادي و اثر بخش منطقي به حل مسئله در كشور ما كم است. ما در اين زمينه با عدم دوره هاي درسي آموزشي و كمبود آثار مواجه هستيم.
وي گفت : "مهارت هاي تشخيص و حل مسئله در فرآيند مديريت" يك رويكرد ميان رشته اي به حل مسئله است. اين كتاب با يك نگاه شش وجهي به حل مسئله گروهي كه مبتني بر تفكر انتقادي و با رهيافت ميان رشته است، مواجه است.
دكتر قراملكي افزود : يكي از بحث هاي اين كتاب، تمايز مشكل از مسئله و ارائه تكنيكهايي براي تبديل مشكلات به مسئله است. به نظر مولف، ما از منظر آسيب شناسي با اين معضل روبرو هستيم كه معمولا با مشكل روبرو مي شويم و مشكل را چون به مسئله تبديل نمي كنيم روشهاي حل مسئله ما ناكام مي ماند.
وي گفت : كتاب در شش فصل و يك مقدمه تدوين شده است. سه فصل ابتداي كتاب به مهارتهاي تشخيص مسئله و سه بخش بعدي به حل مسئله با تاكيد بر مدلهاي مختلفي كه در سطح دنيا وجود دارد مي پردازد. سعي من بر اين بوده است كه در اين كتاب يك مدل سازگار با فرهنگ كشورمان را ارائه كنم .
نظر شما