به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد رضایی ازحرکت بعضی از هیئت ها در شب شهادت خبر داد و افزود: امشب مراسم عزاداری با حضور سخنرانان و مداحان در تمام مساجد شهر برگزار می شود.
وی با اشاره به حرکت هیئت مذهبی به دو مکان از قبل تعیین شده در روز شهادت گفت: حرکت هیئت های شمال شهر ساعت 8:30 صبح به سمت مزار شهدای باقریه خواهد بود.
رضایی به برگزاری ساعات برگزاری مراسم رسمی در شهدای باقریه اشاره کرد و افزود: از ساعت 10 الی 11 عزاداری توسط هیات، 11 الی 11 و 30 دقیقه مداحی توسط مداحان دعوت شده از تهران و در انتها سخنرانی توسط حجت الاسلام فانی از حوزه علمیه مشهد خواهد بود.
وی ساعت شروع مراسم جنوب شهر را ساعت 9 اعلام کرد و گفت: محل تجمع هیئت های جنوب شهر بیرجند در مسجد امام جعفر صادق (ع) واقع در فلکه اول سجاد شهر خواهد بود و مراسم تا وقت نماز ادامه دارد.
مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: عصر روز دوشنبه در محل حوزه علمیه معصومیه شهرستان بیرجند مراسم سوگواری برگزار می شود.
وی از برپایی ایستگاههای صلواتی توسط هیات ها در سطح شهر خبر داد و گفت: در روز شهادت در مسجد بازار و هیات حسینی عزاداری دلسوختگان اهل بیت (ع ) صورت می گیرد.
حجت الاسلام رضایی با اشاره به جایگاه ویژه این امام اذعان داشت: این امام حدود چهار هزار شاگرد در رشته های مختلف علمی پرورش دادند.
وی تاکید کرد: همه عالم خصوصا شیعیان مدیون مکتب علمی ایشان هستند بنابراین باید تمام مسلمانان نسبت به عرض ارادت ساحت مقدس امام صادق(ع) اهتمام داشته باشند.
نظر شما