به گزارش خبرنگار مهر، سید فیاض موسوی ظهر دوشنبه در جلسه علنی بررسی برنامه های گزینه های شهردار آبادان افزود: تمامی جلسات شورا پیش از تشکیل از طریق نصب بنر و سایتهای مختلف به اطلاع شهروندان می رسد، جلسات آزاد و علنی خواهد بود.
وی با اشاره به مراجعه فراوان مردم به شورا برای انعکاس مشکلات و درخواست برای کمک به رفع آنها اظهار کرد: سعی داریم تا مشکلات شهروندان را در جلساتی که با حضور خود آنان و در مناطق مختلف برگزار می شود جمع آوری و دسته بندی کنیم سپس مسائل را از طریق مکاتبه به مسئولان مربوطه ارجاع دهیم، سپس در جلسه ای دیگر مسئول مربوطه راسا برای پاسخگویی به نحوه پیگیری و عملکرد به درخواستهای مردمی دعوت می شود.
موسوی با بیان اینکه شورای شهر پل ارتباطی مردم و مسئولان است، تصریح کرد: در شورای چهارم مسئولان شهری سایر ادارات باید در صحن علنی شورا به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
عضو فعلی و جدید شورای اسلامی شهر آبادان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: انتظار می رود تا شهردار آینده نسبت به تربیت مدیران با رویکرد استفاده از نیروهای بومی اقدام کند تا در صورت جابجایی شهردار، این افراد توان انجام مسئولیتهای شهری را داشته باشند.
موسوی در پاسخ به ابراز نگرانی برخی افراد از احتمال تصمیم شیرازی شهردار فعلی آبادان برای کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کاندیداتوری میراث پدری و خانوادگی نیست، خوشبختانه در نظامی زندگی می کنیم که کاندیدا شدن حق همه هست و هر کس که واجد شرایط و صلاحیت دار است می تواند کاندید شود، شیرازی تاکنون هیچ برنامه ای برای این مسئله اعلام نکرده است.
وی گفت: در صورت اعلام وی برای کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی این موضوع هیچ مغایرتی با قانون ندارد، هیچ جای این موضوع جرم و تخلف محسوب نمی شود بلکه حق قانونی هر فرد است.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: از تمامی جناحهای سیاسی می خواهم تا به مسائل این چنینی دامن نزنند، کسانی که قصد ورود به این موضوع(کاندیداتوری مجلس) را دارند می توانند وارد عرصه شوند اما بهتر است به جای تخریب دیگران عملکرد خود را افزایش و بهبودی ببخشند.
وی اظهار کرد: تمامی افراد اعم از فرماندار، امام جمعه، نمایندگان مجلس و همه و همه باید دست به دست هم بدهیم و به اندازه توان خود برای رشد، بهبود و توسعه شهر تلاش کنیم.
نظر شما