۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۴۶

قضایی خبر داد:

اجرای حکم اعدام در زندان کارون اهواز

اجرای حکم اعدام در زندان کارون اهواز

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون قضایی دادگستری خوزستان از اجرای حکم قصاص یک نفر به جرم قتل، در زندان کارون اهواز خبر داد.

علی افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز گفت: آقای سمیر.ح مرتکب قتل شده و از سوی دادگاه کیفری استان به قصاص نفس محکوم شده بود، که این حکم صبح امروز در زندان کارون اهواز اجرا شد.

وی اظهار کرد: قتل بیش از یک سال پیش در یکی از روستاهای آبادان در یک درگیری روی داده و در این مدت پرونده در حال طی مراحل قانونی بوده است.

دبیر ستاد رسیدگی به جرایم خاص خوزستان با تشریح این پرونده گفت: سمیر در اظهارات خود گفته که مقتول چندین بار مزاحم خواهرش شده و بارها به او تذکر داده اما مقتول به این تذکرها توجهی نکرده است.

وی افزود: در روز وقوع قتل نیز سمیر بعد از تذکر، با مقتول درگیری لفظی پیدا می کند.

افتخاری اضافه کرد: بعد از آن با چاقویی که به همراه داشته مقتول را مضروب می کند که منجر به مرگ او می شود.

 

کد مطلب 2128196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha