پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۰۵

در شهرستان بوشهر/

هیئت رئیسه شورای شهر بوشهر مشخص شد/ عدم توافق خارگی‌ها برای انتخاب هیئت رئیسه

هیئت رئیسه شورای شهر بوشهر مشخص شد/ عدم توافق خارگی‌ها برای انتخاب هیئت رئیسه

بوشهر - خبرگزاری مهر: اعضای شورای اسلامی شهرهای شهرستان بوشهر با حضور در فرمانداری بوشهر مراسم تحلیف خود را برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با  سراسر کشور در فرمانداری شهرستان بوشهر شاهد تحلیف اعضای شورای شهر بودیم که ضمن قرائت تفاهم نامه، تمام اعضاء شورای بخش های بوشهر هیئت مدیره شورا را انتخاب کردند که اعضای شورای شهر خارک برای انتخاب رئیس شورا به تفاهم نرسیدند.

فرماندار بوشهر پیش از ظهر سه‌شنبه در مراسم تحلیف اعضای شورای شهر بوشهر اظهار داشت: اعضای شورای شهر بوشهر در این دوره با اقبال خوب مردم همراه بودند و این حسن اعتماد موجب  سنگین تر شدن بار مسئولیتشان میگردد.

غلامحسین خسروی افزود: افراد منتخب پاکدست ترین و تاثیرگزار و صادق ترین افراد در خدمت گزاری به مردم هستند.

وی عنوان کرد: وظایف شورای اسلامی به روشنی در قوانین و آیین‌نامه‌ها ذکر شده است و فصل‌الخطاب تمام تعاملات فرمانداری با اعضاء شورا قانون است.

اعضای شورا موظفند که بر پروژه های اجرایی شهرداری نظارت کنند

فرماندار بوشهر خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظایف شورای شهر انتخاب شهردار است که اعضا تا سه ماه زمان دارند که افراد را برای گزینه شهردار را بررسی کنند.

وی عنوان داشت: با توجه به اینکه در زمان توزیع بودجه و آغاز پروژه‌های مختلف هستیم در صورت امکان تا قبل از معرفی شهردار جدید شهردار قبلی را به عنوان سرپرست انتخاب کنید تا مشکلی برای روند اجرا و شروع پروژه‌ها پیش نیاید.

خسروی بیان کرد: اعضای شورای شهر می‌توانند برای حل مطالبات مردم از فرمانداران، نمایندگان مجلس و مسئولان دستگاه‌های اجرایی دعوت کنند تا در جلساتشان شرکت کنند.

فرماندار بوشهر با اشاره به بروز برخی اشکالات در خصوص مسائل مالی در یکی از شهرداری‌ها گفت: شورای شهر باید اقدامات شهرداری‌ها را به دقت رصد کنند و ما نیز در فرمانداری به صورت فصلی تیم هایی برای بازرسی و حساب رسی به شهرداری ها خواهیم فرستاد.

وی افزود: به دلیل نیاز شدید به توسعه عمران شهری بخش عمده اعتبارات عمرانی را به شهرداری ها داده ایم و اعتبارات تخصیصی امسال در مقایسه با سال گذشته سه برابر شده است.

اعضای هیئت رئیسه شوراهای شهر در شهرستان بوشهر مشخص شدند

در پایان این نشست اعضای هیئت مدیره بخش های مختلف شورای شهر توسط خود اعضا انتخاب شدند که اعضای شورای شهر خارگ در این خصوص با یکدیگر به تفاهم نرسیدند.

در شهر بوشهر عبدالخالق برزگرزاده به عنوان رئیس شورای شهر انتخاب شد و خانم زهرا رضایی به عنوان نایب رئیس شورا، خدیجه گرشاسبی به عنوان خزانه دار و اصغر گورکی به عنوان منشی شورا انتخاب شدند.

همچنین در چغادک حاج علی حسینی رئیس شورا شد و نایب رئیس راضیه زارع، خزانه‌دار حبیب خدری، منشی صادق سمیری و حیدری انتخاب شدند.

در شهر عالی شهر نیز رئیس اکبر رنجبریان، نایب رئیس حبیب زارع، خزانه دار محسن زنده بودی، منشی علیرضا بهادر و حسین رنجبریان انتخاب شدند.

کد خبر 2128317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha