پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۵۸

بیگی تاکید کرد:

آموزش زبان آذری در مدارس آذربایجان شرقی مورد توجه قرار گیرد

آموزش زبان آذری در مدارس آذربایجان شرقی مورد توجه قرار گیرد

تبریز- خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: آموزش زبان آذری باید به صورت فوق‌برنامه و در کنار سایر برنامه‌های آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدعلیرضا بیگی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بسیاری از فرزندان از فرهنگ آذری بی‌اطلاع هستند، گفت: مدیریت منابع انسانی که بخش اعظمی از جامعه ی آموزشی کشور را شامل می شود، باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه تعداد قبولین کنکور امسال قابل قبول است، افزود: کاهش تراکم دانش آموزان نشانه ی خوبی است در اینکه مدیران بتوانند با تمام امکانات از ظرفیت ها استفاده کنند.

بیگی همچنین ترویج آموزش فنی و حرفه ای را از مهمترین دغدغه های خود دانست و گفت: دانش آموزان باید در کنار یاد گرفتن تئوری ها، قسمت های فنی را نیز یاد بگیرند، چرا که در آینده کشور نیاز به صنعت پویا یکی از ضروریات است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود واگذاری بخشی از فعالیت‌های آموزش و پرورش به بخش غیردولتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: کاهش مدارس دونوبته و افزایش کیفیت مدارس دولتی از جمله توفیقات این امر است و باید با نظارت و حمایت بیشتر، زمینه فعالیت مدارس غیردولتی را بیشتر فراهم کنیم

کد خبر 2128416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha