پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۷:۰۰

پیش از ظهر امروز/

نخستین کنگره ملی مدیریت خدمات نظام سلامت در زاهدان برگزار شد

نخستین کنگره ملی مدیریت خدمات نظام سلامت در زاهدان برگزار شد

زاهدان - خبرگزاری مهر: نخستین کنگره ملی مدیریت خدمات نظام سلامت با حضور بیش از 100 نفر از محققان و اساتید رشته های پزشکی سراسر کشور در زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رییس کنگره ملی مدیریت خدمات نظام سلامت روز سه شنبه در حاشیه برگزاری این همایش در تالار اجتماعات پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تعداد 522 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که در این رابطه تعداد 46 مقاله به عنوان مقالات برتر شناخته شده است.

علیرضا انصاری هدف از برگزاری این همایش را جمع آوری نظرات کاربردی محققان دانشگاهی و متخصصان سراسر کشور در زمینه های ارتقای شاخص های نظام سلامت و بهبود مراقبت های بهداشتی عنوان کرد.

وی محور های سخنرانی و مورد بحث در این همایش را نیز پیرامون نیازهای فعلی جامعه در زمینه رفتارهای موثر در ارتقای سلامت، بیماری های غیر واگیر، بررسی علت تغییر شیوه زندگی مردم، و مشارکت های مردمی در ارتقای نظام سلامت عنوان کرد.

کد خبر 2128469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha