پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۸:۰۶

قاتل فراري پس از 14 سال در فارس دستگير شد/ فروش مدرک دیپلم سه میلیون تومان

قاتل فراري پس از 14 سال  در فارس دستگير شد/ فروش مدرک دیپلم سه میلیون تومان

شیراز - خبرگزاری مهر: رييس پليس آگاهي فارس از دستگيري يك قاتل فراري پس از 14 سال با دو فقره قتل در آن استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سيروس حيدري در تشريح اين خبر گفت: در پي تحت تعقيب بودن فردي به نام "م- ق" كه به اتهام سه فقره قتل عمد از سال 1378 متواري و تا كنون دستگير نشده بود، موضوع دستگيري اين فرد به صورت ويژه در دستور كار ماموران پليس آگاهي استان قرار گرفت.

وي با بيان اينكه اين قتل ها در شهرستان كوار رخ داده بود افزود: ماموران با تلاش هاي شبانه روزي و انجام كارهاي اطلاعاتي و وسيع در اين خصوص، مطلع شدند قاتل فراري به همراه خانواده خود قصد عزيمت به مشهد دارد.

رييس پليس آگاهي فارس تصريح كرد: بلافاصله طي هماهنگي هاي لازم و اخذ نيابت قضايي تيمي ويژه از ماموران آگاهي استان به شهرستان مشهد اعزام و با شناسايي محل حضور فرد قاتل وي را در يك عمليات منسجم دستگير كردند.

سرهنگ حيدري اظهار كرد: متهم جهت تحقيقات به پليس آگاهي فارس انتقال و در بازجويي هاي صورت گرفته قتل دو نفر به نام هاي "الف- ذ" و "غ- ذ" از وي كشف شد.

وي گفت: از فرد قاتل يك قبضه اسلحه ژ3 نيز كشف و تحقيقات بيشتر از وي همچنان ادامه دارد.

مدرک دیپلم 3 میلیون تومان

رئیس پلیس "فتا" استان فارس از دستگیری فردي که در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از طریق فروش مدرک جعلی می كرد،‌خبر داد.

سرهنگ سيدموسي حسینی در تشريح اين خبر گفت: زنی 43 ساله ساکن شیراز با مراجعه به پلیس "فتا" استان فارس از سایتی که در قالب فروش مدرک از وی مبلغ 3 میلیون تومان کلاهبرداری كرده بود، شکایت و خواهان رسیدگی به این موضوع شد.

وي اظهار كرد: کارشناسان پلیس "فتا" با رصد های خود در فضای مجازی سایت مذکور را مورد بررسی قرار داده و شخصی که در آن سایت در زمینه فروش مدرک فعالت داشت را شناسایی كردند.

رئيس پليس "فتا" استان فارس گفت: در ادامه جهت تکمیل مستندات، استعلامی از بانک تجارت در رابطه با شماره حساب مندرج در سایت که متعلق به فروشنده مدرک بود، گرفته و صحت اطلاعات بدست آمده تائید شد.

سرهنگ حسيني بيان كرد: متهم در این پرونده سه میلیون تومان از شاکیه برای جعل مدرک دیپلم دریافت کرده بود.

وي گفت: متهم پرونده دستگیر و در تحقيقات كلاهبرداري فوق از وي كشف شد.

خودرو حامل 96 كيلوگرم ترياك در جهرم متوقف شد

فرمانده انتظامي شهرستان جهرم استان فارس از كشف 96 كيلو و700گرم موادمخدر از نوع ترياك در آن شهرستان خبر داد.‌

سرهنگ يوسف ملك زاده در تشريح اين خبر گفت : ماموران پليس راه جهرم - شيراز در حال گشت زني و انجام ماموريت، به يک دستگاه خودرو پژو405 که از سمت لار به جهرم در حال حركت بود، مظنون و آن را متوقف كردند.

وي اظهار كرد: پس از متوقف كردن خودرو، ماموران متوجه شدند خودرو حامل موادمخدر است و در بازرسي از آن مقدار 96 كيلو و 700 گرم موادمخدر از نوع ترياك كه به صورت ماهرانه اي جاسازي شده بود، کشف کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان جهرم گفت: تحقيقات بيشتر در این خصوص ادامه دارد.

200دستگاه گوشي تلفن همراه قاچاق كشف شد

سرپرست پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي فارس از كشف تعداد 201 دستگاه انواع گوشي تلفن همراه قاچاق در شيراز خبر داد.

سرهنگ علي ذوالقدري در تشريح اين خبر گفت: در راستاي اجراي طرح ارتقاء امنيت اخلاقي و اجتماعي در سطح صنوف و اماکن عمومي مأمورين اداره نظارت بر اماکن عمومي اين پليس اقدامات گسترده اي در اين خصوص آغاز كردند.

وي ادامه داد: ماموران پس از مطلع شدن از اين موضوع كه فردي در مغازه خود در يكي از پاساژهاي شيراز اقدام به نگهداري و فروش گوشي هاي قاچاق مي كند، بلافاصله به محل مورد نظر عزيمت كردند.

سرپرست پليس اطلاعات و امنيت عمومي فارس تصريح كرد: در بازرسي از مغازه اين فرد تعداد 201 دستگاه انواع گوشي موبايل قاچاق با مارک هاي مختلف و تعداد 850 عدد لوازم جانبي موبايل قاچاق به ارزش تقريبي 500 ميليون ريال كشف شد.

سرهنگ ذوالقدري با بيان اينكه يك نفر متهم در اين خصوص دستگير شد افزود: اقلام مکشوفه به اداره نظارت بر اماکن عمومي پليس اطلاعات دلالت و تحقيقات بيشتر در اين خصوص همچنان ادامه دارد.

کد خبر 2128496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha