پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۹:۳۰

برگزاري مراسم تحليف اعضاي شوراي شهر يزد/ شايق رئيس شورا شد

برگزاري مراسم تحليف اعضاي شوراي شهر يزد/ شايق رئيس شورا شد

يزد - خبرگزاري مهر: امروز با برگزاري مراسم تحليف و راي گيري از اعضا براي تعيين رئيس شوراي شهر يزد، چهارمين دوره شوراي اسلامي شهر يزد با معرفي مرتضي شايق به عنوان رئيس، فعاليت خود را رسميت بخشيد.

به گزارش خبرنگار مهر، در اين مراسم 13 عضو راه ‌يافته به شوراي و منتخب مردم، مراسم تحليف را برگزار كردند و سپس با حضور مسئولان و با راي گيري از اعضا، رئيس، نايب رئيس، خزانه‌دار، سخنگو و منشيان شورا مشخص شدند.

بر اساس اين راي گيري، مرتضي شايق، عضو جديد شوراي اسلامي شهر يزد كه در روز 24 خرداد، بيشترين آراي مردم در ميان 13 عضو ديگر را كسب كرد، امروز نيز با كسب 11 راي از 13 راي اعضاي شورا، به عنوان رئيس شوراي اسلامي شهر يزد معرفي شد.

بر اساس اين راي گيري همچنين، محمد فقیه خراسانی با ۱۱ رای به عنوان خزانه‌دار، حجت‌الاسلام عباس زارع با ۱۰ رای به عنوان سخنگو، سيدمحمدعلي پاکنژاد با ۱۲ رای به عنوان منشی اول و سيد محمدرضا مدرسي با ۱۰ رای به عنوان منشی دوم برای مدت یک‌سال انتخاب شدند.

محمد فقیه خراسانی همچنين با ۱۰ رای به عنوان نماینده شورا در شورای استان‌ها به مدت چهار سال انتخاب شد.

شوراي شهر يزد در دور سوم با 9 عضو فعاليت مي‌كرد اما با افزايش جمعيت اين شهر، اعضاي اين دوره به 13 نفر رسيدند.

از 13 عضو راه يافته، حميده وزيري، محمد فقيه خراساني، وحيدرضا خباززاده يزدي و حجت‌الاسلام حميدرضا مطهريان از شوراي سوم، مجددا توسط مردم انتخاب و به اين دوره راه يافتند.

13 عضو راه يافته به شوراي شهر يزد

مرتضي شايق، اميرحسين رادمنش، سپنتا نيكنام، عزت يادگار، عباس زارع گاريزي، سيدمحمدرضا مدرسي مصلي، مليحه اميني اصل، مهدي كاشفي زاده و سيد محمدعلي پاكنژاد، اعضاي جديد و منتخب مردم هستند كه به اين دوره راه يافته اند.

در مراسم تحليف امروز اعضاي شوراي شهر چهارم يزد كه در فرمانداري برگزار شد، آيت الله محمدرضا ناصري، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد، معاون سياسي استاندار، مديركل سياسي و انتخابات استاندار، فرماندار يزد و جمعي ديگر از مسئولان حضور داشتند.

کد خبر 2128545

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha