پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۱۰

طالبیان:

زلزله نای بند خسارت نداشت

زلزله نای بند خسارت نداشت

بیرجند – خبرگزاری مهر: فرماندار طبس گفت: خوشبختانه زلزله امروز منطقه نای بند در شهرستان طبس هیچ گونه خسارت جانی و مالی نداشت.

احمد طالبیان مقدم در گفتگو با مهر اظهارکرد: به محض وقوع زمین ‌لرزه اکیپ‌هایی به مناطقی که زمین ‌لرزه در آن روی داده بود، اعزام شدند و خوشبختانه خسارت جانی یا مالی گزارش‌ نشده است.

وی مرکز این زمین لرزه را نای بند اعلام کرد و گفت: کانون این زمین لرزه در هشت کیلومتری زمین بوده و و خسارتی نیز نداشته است.

وی عنوان کرد:  این زمین لرزه در 102  کیلومتری شهرستان طبس گزارش شده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس تاکید کرد: با توجه به مقاوم سازی ساختمانها هیچ گونه خسارت جانی و مالی رخ نداده است.

زلزله ای به بزرگی 4.2 ریشتر  ساعت ۳ و ۱۵ دقيقه و ۵۱ ثانيه  امروز چهارشنبه 13 شهریور ماه نای بند در شهرستان طبس را لرزاند.

کد خبر 2128761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha