به گزارش خبرگزاری مهر، از ابتداي شهريور ماه، كاركنان اين پيست در حال پاكسازي مناطق مربوطه هستند تا هرگونه تجهيزات و وسايل آتش گرفته از محل خارج شده و فضا براي بازسازي آماده شود. در همين خصوص رئيس فدراسيون اسكي از آغاز بازسازي و نوسازي اين پيست بازديد به عمل آورد و ابراز اميدواري كرد تا اوايل فصل اسكي با كمك وزارت ورزش و جوانان و شركت توسعه اين پيست همچون سالهاي گذشته مركز اسكي بازان و علاقمندان به ورزشهاي زمستاني قرار گيرد.
در حال حاضربه صورت دو شيفته، عمليات نوسازي و بازسازي قسمتهاي مورد حريق پيست ديزين شامل ايستگاهها، ژنراتور، مسيرها، بالابرها و ساير تجهيزات را آغازشده است. همچنين در اين بازديد قربانعلي سولقاني مدير داخلي پيست اسكي ديزين اعلام اميدواري كرد تا با تلاش شبانه روزي پرسنل اين مجموعه و مساعدت مديران شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي، اين پيست تا شروع فصل اسكي در آبان ماه آماده بهره برداري شود.
نیمه شب 3 تیرماه ایستگاه وسط تله کابین دیزین دچار آتش سوزی شده که با توجه به موقعيت ايستگاهها، كليه كابلهاي برق، موتورخانه ايستگاه و ژنراتورهاي موتورخانه، سقف ايستگاه اول و مجموعه قطعات ايستگاهي، مورد حريق واقع شده وكابل اصلي تله كابين شاله و قله هم بر اثر حرارت پاره شد. همچنين تابلوهاي تله كابين قله به طور كامل از بين رفت و سوخت.
نظر شما