پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۴۸

بیگی:

400 هزار نفر به آمار بیمه‌شدگان اصلی تامین اجتماعی آذربایجان شرقی اضافه شدند

400 هزار نفر به آمار بیمه‌شدگان اصلی تامین اجتماعی آذربایجان شرقی اضافه شدند

تبریز – خبرگزاری مهر : استاندار آذربایجان شرقی از افزوده شدن 400 هزار نفر به آمار بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی استان در طول هشت سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیرضابیگی ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح ساختمان پژوهشگاه و مرکز تحقیقات علوم پایه دانشگاه تبریز، با بیان این که امروز موضوع استقلال سیاسی و معرفی دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی به جهانیان بیش از همه چیز در کشور ما مورد توجه است، افزود: عملکرد 34 ساله نظام جمهوری اسلامی حاکی از این است که این نظام متاثر از شرق و غرب نیست و با تکیه بر شعارهای خود مسیر پیشرفت و تعالی را پیموده است.

وی با تاکید بر این که استقلال سیاسی بدون استقلال اقتصادی قابل دستیابی نیست و یکی از مولفه‌های استقلال اقتصادی نیز رهایی از ثروت نفت است، افزود: اگر بنا را بر این بگذاریم که فروش نفت کشور در بهترین حالت، روزانه یک میلیون و 600 هزار بشکه باشد رقم به دست آمده از آن سالانه بیش از 60 میلیارد دلار نخواهد بود، در حالی که نیازمندی کشور تنها برای امور جاری بیش از این مقدار است.

بیگی اضافه کرد: این آمار در حالی بیان می‌شود که سال گذشته به جهت محدودیت‌های تحریم، تنها 18 درصد آن به دست آمد و به جهت نفت‌پایه بودن اقتصاد کشور، بسیاری از پروژه‌های عمرانی با مشکل مواجه شد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که تمرکز بیشتری باید در موضوع استقلال اقتصادی صورت گیرد، افزود: راهی که برای دست یافتن به این هدف طی شده بسیار باارزش است اما راهی که در پیش رو داریم راهی طولانی است که باید با تکیه بر باورهای دینی و انقلابی و سرمایه‌ای که از رویارویی با دشمنان اندوخته‌ایم، ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: امروز جوانان ما که از نسل فرماندهان و رزمندگان سال‌های دفاع مقدس هستند می‌توانند به این مهم دست پیدا کنند؛ همچنان که تا امروز همین جوانان کارهایی را که تصور می‌شد نمی‌توانیم انجام دهیم انجام داده‌اند.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر برقراری ارتباط بین توسعه علمی و توسعه اقتصادی، اظهار داشت: این کار باید از دانشگاه شروع شود و در گام نخست باید توانایی تبدیل علم به ثروت، تغییر در فرهنگ جامعه و اصلاح سبک زندگی مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره سالانه علم تا عمل، گفت: خوشبختانه این حرکت‌ها اخبار خوبی را منتقل می‌کند و آمارهای ارایه شده از آن، حکایت از قابلیت‌های بالای کشور در زمینه تولید علم به ثروت می‌کند.

بیگی با تاکید بر این که برای عبور از تحریم باید ریسک کنیم، افزود: خوشبختانه در این زمینه ارتباطات ما با کشورها و استان‌های مجاور، فراتر از ارتباطات دیپلماتیک بوده و این ارتباطات به نحوی انجام شده است که نه تنها روند تولید در استان متوقف نشده بلکه سالانه 50 هزار شغل پایدار نیز در بخش صنعت و تولید ایجاد شده است.

وی سازمان تامین اجتماعی را منبع این آمار ذکر کرد و با بیان این که آمار این سازمان باید در موضوع اشتغال، معیار قرار گیرد، اظهار داشت: در هشت سال گذشته با وجود شرایط سخت تحریم‌های اقتصادی، 400 هزار نفر به آمار بیمه‌شدگان اصلی تامین اجتماعی استان افزوده شده است، در حالی که تا قبل از این هشت سال، تعداد بیمه‌شدگان استان 220 هزار نفر بود.

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: نشاط و سرزندگی بخش تولید در آذربایجان شرقی محصول تلاش همه دست‌اندرکاران از جمله دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاست و دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه جامع در شمال‌غرب کشور نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته است.

وی با اشاره به افزایش پروژه‌های پژوهشی دانشگاه تبریز از 600 میلیون به شش میلیارد تومان در چهار سال گذشته، گفت: این آمار بیانگر ارتباط مناسب بین دانشگاه و بخش تولید و صنعت می‌کند، چرا که بخش خصوصی در قبال تامین نیازمندی‌های خود برای طرح‌های پژوهشی، هزینه می‌کند و اگر نیازمندی این بخش از پژوهش‌های دانشگاهی تامین نشود قطعا حاضر به هزینه نخواهد بود.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود توسعه ارتباطات بین‌المللی دانشگاه تبریز را مورد تاکید قرار داد و افزود: این ارتباطات می‌تواند در ارتقای جایگاه دانشگاه تبریز و دستیابی به مدارج بالاتر موثر واقع شود.

وی با تاکید بر این که باید تاریخ دانشگاه تبریز را پاس بداریم، اضافه کرد: امیدواریم با به ثمر رسیدن همه کارهای بزرگ، موزه دانشگاه تبریز به عنوان ویترین این دانشگاه هم ایجاد شود و تصویر تاریخی و علمی این دانشگاه را به همه علاقمندان ارائه کند.

کد خبر 2129185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha