به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علي خاتمي ظهر پنجشنبه در مراسم توديع و معارفه مدير كل تبليغات اسلامي استان زنجان افزود: برنامهريزي براي فعاليت فرهنگي و ديني بسيار حساس و پيچيده خواند و مسووليت برنامه ريزي در اين حوزه را بر عهده فقها، علما و دانشمندان عرصه دين و قرآن است.
وی ادامه داد: مردم زنجان داراي سابقه ارزشمند فعاليت گسترده در حوزه دين و اهل بيت(ع) خواند و اين سابقه را حاصل فعاليت گسترده علماي ديني، شعرا و مداحان اهل بيت(ع)است.
حجت الاسلام خاتمی با بیان اینکه اين استان با كمبود جدي حوزههاي علميه خواهران مواجه است افزود: اين استان يكي از مناطق داراي سابقه برجسته در تربيت طلاب و علماي بزرگ محسوب مي شود.
وي يادآورشد: از استاني كه زماني صاحب ۷۰ مرجع تقليد و اساتيد برجسته ديني بود، انتظار مي رود به آساني بتواند حوزههاي علميه فعال و گستردهاي داشته باشد و آنها را اداره كند.
حجت الاسلام خاتمي با تاکید براینکه استان زنجان استعداد 10 حوزه علمیه خواهران را داردادامه داد: متاسفانه خواهران محجبه و علاقه مند به تحصيل در حوزه هاي علميه بسياري در اين استان وجود دارند كه به علت كمبود اين مراكز از ادامه تحصيل در رشته هاي ديني محروم مي شوند.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان، گفت: حضور و تحصيل بانوان در حوزه هاي علميه دليل بر اين نيست كه به حتم آنها وارد حوزه كار در اين زمينه شوند و به تدريس و اشتغال بپردازند.
حجت الاسلام خاتمی افزود: تحصيل هر بانوي متدين و محجبه در حوزه هاي علميه زمينه آشنايي مادران آينده با علوم ديني را فراهم مي كند و اين موضوع بسترساز تربيت فرزنداني قرآني و آموزش ديده در مكتب دين است.
وی ادامه داد: تحصيل بانوان در حوزه هاي علميه زمينه به معناي نوراني شدن محيط خانه و خانواده و تضمين آينده جامعه اسلامي براي تربيت نسلي متدين و دين محور است.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در اداره تبلیغات اسلامی استان زنجان، فعالیت های صورت گرفته را چشمگیر و قابل تقدیر دانست و افزود: وقتی بگویم مطلوب یعنی ایستاده ایم و باید به قله و افق های بلند نگاه کنیم و می بینیم راه نرفته زیاد داریم.
نظر شما