كاظم موقتي مربي تيم بسكتبال اميد با بيان مطلب فوق درگفت وگو با خبرنگار" مهر" اظهارداشت: خيلي خوب تمرينات را پشت سرمي گذاريم و روزبه روزهم آماده تر مي شويم. بازيكنان هم بسيار پرانگيزه تر از گذشته تمرين مي كنند و همه هم قسم شده اند كه در آرژانتين بهترين و بالاترين سطح بسكتبال را ارايه دهند.
موقتي با اشاره به يانكه درحال حاضر15 بازيكن دراردوحضوردارند،گفت: بدون شك 12 بازيكن به مسابقات جهاني اميدها اعزام مي شوند . بنابراين سه بازيكن از تيم حذف خواهند شد كه با توجه به قابليتهاي بالاي بازيكنان و نزديكي مهارتهاي فردي و سني آنان درپست هاي مختلف با يكديگر، كادرفني و سرپرستي تيم قطعا با ريزبيني و دقت نظركافي بايد دراين راستا گام بردارند و بدون اغراق يكي ازسخت ترين كارها، همين قسمت ماجراست اما بازيكناني كه تيم را همراهي نخواهند كرد بايد همواره خود را كنارتيم فرض كرده و بدانند كه تلاشهاي همه آنان كنار يكديگر نتيجه داده ومي دهد.
با توجه به اردوهاي پي در پي كه پشت سر گذاشته ايم و بخصوص دراردوي اخير كه اعزام به مسابقات جهاني آرژانتين قطعيت يافت، تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته ايم كه باعث مي شود با آمادگي كامل به اردوها اعزام شويم.
نظر شما