به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم لیوانی در خطبه های نماز جمعه گرگان گفت: حج یعنی مراسم، احکام و مناسکی که حاجی باید انجام دهد تا حج او مقبول الهی شود و باید قبل از تشرف به این سفر احکام و اخلاق حج اسلامی را فرا بگیرند.
وی اظهار داشت: حاجیان از کارهایی که موجب تفرقه بین مسلمین می شود و عده ای را تحریک می کند و بدعت گذاری هایی که توسط جاهلان انجام می شود پرهیز کنند.
لیوانی افزود: حجاج ایرانی توجه داشته باشند که در زمان اذان که اعراب به نماز می ایستند از پرسه زدن در اطراف مغازه ها برای خرید خودداری کنند تا آبروی شیعه و ایرانیان نرود. همچنین شرکت در نمازهای جماعت و همراهی با مسلمانان جهان و اقامه نماز در مسجدالحرام و مسجد النبی نیز نباید فراموش شود.
وی با اشاره به واقعه 17 شهریور در سال 57 گفت: در این روز تعدادی از مردم بی گناه در میدان ژاله در اعتراض به حکومت شاهنشاهی تجمع کرده بودند که با حمله وحشیانه نظامیان تعداد زیادی از آنان به خاک و خون کشیده شدند.
خطیب موقت گرگان اظهار داشت: 19 شهریور مصادف با وفات آیت الله طالقانی اقامه کننده اولین نماز جمعه کشور و 20 شهریور نیز مصادف با شهادت آیت الله مدنی امام جمعه تبریز به دست منافقان است.
حجت الاسلام لیوانی با اشاره به آغاز دهه کرامت گفت: اول ذیقعده مصادف با ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) فرزند امام کاظم(ع) و خواهر امام رضا(ع) است که روز دختر و آغاز دهه کرامت نامیده شده.
نظر شما