به گزارش خبرنگار مهر، تیمور هاشمی ظهر شنبه در بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان اظهار داشت: شهرستان دارای ظرفیت بسیار خوبی برای ایجاد واحدهای تولیدی است.
وی بیان داشت: در این شهرستان محصولات کشاورزی مختلفی تولید می شود که می توان با ایجاد صنایع تبدیلی در جهت رشد و توسعه شهرستان از طریق صنعتی کردن بخش کشاورزی گام برد.
رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان دره شهر گفت: 57 واحد تولیدی کوچک، متوسط وبزرگ در شهرستان دره شهر فعالیت دارند.
هاشمی افزود: از این میزان تعداد 39 واحد تولیدی فعال است و عمده ترین این واحدها ی تولیدی را کارخانه جات خیارشور و ترشی جات، الکل و ساخت سازه های فلزی، انواع ور ، فوم و ایزوگام و کارخانه آرد ومواد غذایی است.
وی عنوان کرد: طرحهای صنعتی شهرستان دره شهر علاوه بر تامین نیازهای استان به دیگر نقاط کشور نیز صادر می شوند.
نظر شما