رضا عباسي در گفتگو با خبرنگار مهربا اعلام اين مطلب افزود: شركت تعاوني روستايي عامل شركت غله در روستا ها بوده و گندم را به صورت تضميني از كشاورزان خريداري مي كند.
وي اظهار داشت: شركت هاي تعاوني روستايي كه شامل 32 مركز خريد بوده موفق به خريد 30 هزار تن گندم تضميني شده اند.
عباسي ادامه داد: اين 32 مركز از 150 هزار تن خريد تضميني گندم تا كنون 30 هزار تن گندم را از كشوارزان استان خريداري كردند و مابقي 150 هزار تن را كارخانه هاي آرد و صنايع تبديلي خريداري كرده اند.
تاخيردر اعلام قيمت تضميني گندم بازار آزاد را افزايش داد
مدير سازمان تعاون روستايي استان همدان عنوان داشت: دلايلي كه باعث شد خريد كاهش پيدا كند اين بود كه دولت قيمت خريد تضميني گندم را بنابه دلايلي با تاخير انجام داد.
عباسي در ادامه سخنانش گفت: اين تاخير باعث شد خريد و فروش گندم به طور آزاد بيشتر از گذشته رونق پيدا كند و دلالان در اين حوزه ورود پيدا كنند و گندم را براي مصارف صنعتي خريد كردند.
وي با اشاره به اينكه سال گذشته خريد تضميني گندم 7 هزار تن بود، ابراز داشت: خريد تضميني امسال به 150 هزار تن رسيده است.
مدير سازمان تعاون روستايي استان همدان اظهار داشت: اين مقداررشد خوبي است اما اگر قيمت را زودتر اعلام مي كردند و پول كشاورز را به موقع پرداخت مي كردند يقينا خريد بالاي 200 هزار تن مي رسيد.
قيمت تضميني گندم 800 تومان است
عباسي بيان داشت: شركت هاي تعاوني روستايي در استان به نيابت از شركت غله 30 هزار تن گندم تضميني را با قيمت 800 تومان در كيلو خريداري كرده است.
وي عنوان داشت: گندم ها را پس از خريد در انبارهايي كه در سطح استان داريم جمع كرده و غله اعلام مي كند به سيلو ها در همدان در كوريجان يا كارخانه آرد و بعد از خريد تحويل اين مراكز مي دهيم.
وي ادامه داد: سيلو ها هم به تدريج نياز كارخانه ها و خبازي ها را تامين مي كنند كه به قيمت زير 500 تومان در كيلو عرضه مي شود.
مدير سازمان تعاون روستايي استان همدان گفت: كمك بزرگ خريد تضميني گندم از كشاورزان اين است كه دولت به عنوان حامي كشاورزان عمل كرده و بازار مطمئني براي فروش گندم كشاورزان است.
عباسي در اين مورد افزود:اين امر طوري است كه اگر بازار آزاد قيمت را كاهش داد حداقل جايي است كه محصولات كشاورزان را به نرخ مطلوب برسد و اگر دولت قيمت 800 تومان را اعلام نمي كرد مطمئنا قيمت از اين پايينتر مي شد.
وي افزود:خريد دولت باعث مي شود كه گندم به حداقل كفي كه تعيين شده به فروش برود و كشاورزان را حمايت مي كند.
نظر شما