پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۴:۴۵

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران/

استمرار راه شهدای 17 شهریور ضامن حيات و بالندگی انقلاب و ميهن اسلامی است

استمرار راه شهدای 17 شهریور ضامن حيات و بالندگی انقلاب و ميهن اسلامی است

استان تهران - خبرگزاری مهر: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران با صدور بیانیه ای ضمن تجلیل از شهدای 17 شهریور، استمرار راه شهدا را ضامن حيات و بالندگی انقلاب و ميهن اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران با صدور بیانیه ای یاد و خاطره‌ شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی به ویژه شهدای یوم الله هفدهم شهریور را گرامی داشت و بر لزوم پاسداشت وقایع دوران انقلاب تاکید کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران، با اشاره به  فرا رسیدن یوم‌الله هفدهم، این روز را عامل شتاب در روند شکل‌گیری انقلاب اسلامی دانست، در متن این بیانیه آمده است:

هفدهم شهریور، یادآور قیام مردم ولایتمدار این سرزمین است که در تبعیت از فرمان امام خمینی (ره)، علیه رژیم ستمشاهی به خیابان‌ها آمدند و منجر به شهادت بسیاری از مردم توسط رژیم منحوس پهلوی شد که این روز به نام جمعه سیاه نامگذاری شد.

قيام خونين 17 شهريور كه به فرموده امام خمينی(ره) جمعه سياه نام گرفت، روز مقاومت مردم مسلمان در برابر طاغوت و نقطه عطفی در تعيين مسير و جهت انقلاب اسلامی ايران بود، این روز بزرگ، یادآور ایثار و از جان گذشتگی شهدایی است که با نثار خون خود موجب تحقق آرمان های نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی شدند.

تاریخ انقلاب اسلامی حادثه هفدهم شهریور 1357 را هرگز فراموش نخواهد کرد و امروز تمام پیشرفت و تعالی خود را مرهون مجاهدت شهیدان 17شهریور و انقلاب اسلامی می داند.

زمانی که واقعه ۱۷ شهریور رخ داد برخی از عوامل رژیم پهلوی، تصور می‌کردند که ایجاد رعب در دل مردم باعث خواهد شد تا انقلاب به ثمر نرسد اما خونهای مردم در این روز به روند پیشبرد انقلاب سرعت بخشید تا در ۲۲ بهمن همان سال نتیجه داد.

17 شهریور 1357 باعث خشم مردم ایران و افزایش اراده آنان در مخالفت با رژیم پهلوی و مبارزه آنان تا پیروزی نهایی گردید.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران با گراميداشت يوم‌الله 17 شهريورماه، بار ديگر ضمن تجديد ميثاق با آرمان‌های امام راحل و مقام عظمای ولايت، ثبات امروز كشور را مديون خون شهدای عزيز انقلاب اسلامی ايران و هشت سال دفاع مقدس دانسته و استمرار راه آنان را ضامن حيات و بالندگی انقلاب و ميهن اسلامی می‌داند.

کد خبر 2131314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha