محمدصالح جوكار در بازديد از دفتر خبرگزاري مهر در استان يزد در پاسخ به سئوالات خبرنگار مهر اظهار داشت: همه گزينه هاي پيشنهاد شده براي استانداري يزد توسط مجمع نمايندگان با جمع آوري سوابق و جمع بندي عملكرد آنها مورد بررسي قرار گرفته اما هنوز در گزينه اي براي معرفي به وزارت كشور به جمع بندي نهايي نرسيده ايم.
وي با بيان اينكه اصلاح طلبان نيز گزينه هايي را معرفي كرده اند، افزود: در انتخاب استاندارد شاخص هاي بسيار مدنظر مجمع است كه گزينه هاي معرفي شده از سوي اصلاح طلبان، از اين شاخص ها بهره مند نيستند از اين رو اين گزينه ها از سوي مجمع پيشنهاد نمي شوند.
جوكار عنوان كرد: گزينه هاي ديگري نيز اعلام آمادگي كرده يا معرفي شده اند كه در حال بررسي سوابق آنها هستيم.
به دنبال استانداري با نگاه تحول گرا هستيم
وي با اشاره به ويژگي هاي مدنظر مجمع نمايندگان استان يزد براي استاندار اين استان افزود: سوابق، كارآمدي، دوري از حاشيه سازي، پرهيز از نگاه سياسي به همه مسائل، استفاده از تمامي ظرفيتها و منابع استان در مسير پيشرفت و توسعه، بهره مندي از نگاه جامع نگر و ... از ويژگي هاي استاندار مدنظر مجمع نمايندگان است.
نماينده مردم يزد و صدوق در مجلس يادآور شد: با امام جمعه يزد نيز در اين زمينه مشورت شده و به دنبال امتيازبندي هستيم اما بيشترين نگاه مجمع نمايندگان براي انتخاب استاندار اين بود كه فردي انتخاب شود كه داراي يك نگاه تحولي به استان باشد.
وي با بيان اينكه استان يزد از ظرفيتهاي بسيار زيادي از جمله منابع طبيعي و نيروهاي انساني برخوردار است، تاكيد كرد: متاسفانه در دولتهاي قبلي از اين ظرفيتها به طور كامل استفاده نشده در حالي كه لازمه توسعه متوازن در استان، استفاده از همه ظرفيتهاست.
حاشيه سازي استان را متضرر مي كند/ لزوم ايجاد زمينه براي استفاده از فرصتها
جوكار تصريح كرد: استاندار بايد كمتر به دنبال مسائل حاشيه اي و حاشيه سازي باشد و بيشتر به مسائل استان و توسعه آن بپردازد زيرا در گذشته آسيبهاي بسياري به استان وارد شده است.
وي تاكيد كرد: استاندار هرچه به دنبال حاشيه برود و تنش ها را در استان زياد كند، استان و مردم بيشتر آسيب خواهند ديد لذا بايد به دنبال ايجاد زمينه براي استفاده از فرصتها باشد.
جوكار با بيان اينكه نمي گوييم استانداران قبلي كار نكرده اند بلكه از آنها تشكر هم مي كنيم اما چالشهاي استان بايد رفع شود، اظهار داشت: آب، چالش بزرگ استان يزد است و سرمايه گذاري بخش خصوصي در يزد معطل آب است.
وي تصريح كرد: گرچه بخش خصوصي سرمايه گذاري هاي بسيار خوبي انجام داده است اما نتوانستيم پاسخگوي آنها باشيم و همواره در مورد آب براي آنها اشكال ايجاد شده است.
استاندار آينده يزد بايد برنامه خود را براي رفع چالش آب ارائه دهد
جوكار بيان كرد: استاندار آينده يزد بايد برنامه خود را در مورد مسئله آب استان يزد ارائه كند زيرا گرچه مردم ما صبوري مي كنند اما واقعا آب در يزد مسئله ساز شده است.
جوكار خاطرنشان كرد: توسعه در استان يزد متوازن نبوده است به نحوي كه برخي مناطق رشد بسيار خوبي داشته اند و برخي مناطق نيز محروم مانده اند كه استاندار جديد بايد بتواند اين توازن را ايجاد كند.
استاندار بانشاط و فعال مي خواهيم
وي با تاكيد بر اينكه استاندار بايد از نظر روحي و جسمي داراي نشاط و شادابي و فعال باشد، تصريح كرد: ارتباط مداوم استاندار با مردم به طور قطع به رفع مشكلات استان كمك خواهد كرد.
جوكار يادآور شد: استاندار، مديريت كلان دولت در استان محسوب مي شود و مي خواهد در واقع يك ايران كوچك را اداره كند بنابراين بايد جامع نگر و امتحان پس داده باشد.
وي تصريح كرد: رشد و توسعه صنعتي نبايد به ضرر و زيان مردم باشد زيرا در توسعه صنعتي و معدني، محيط زيست استان دچار مشكلات بسياري شده است در حالي كه به خاطر منافع صنعتي نبايد محيط زيست مردم تخريب شود.
استاندار بايد توانايي تحقق شعار دولت در يزد را داشته باشد
جوكار، ديگر شاخصه استاندار آينده يزد را برقراري ارتباط او با ديگر افراد و مديران در استان به ويژه نمايندگان مجلس دانست و افزود: نمايندگان در استان ظرفيتي دارند كه بايد از آن استفاده شود.
وي اظهار اميدواري كرد: استانداري كه از سوي وزارت كشور براي استان يزد انتخاب مي شود، بتواند در استان همگرايي در همه مسائل ايجاد كند.
تعيين استاندار با لابيگري به ضرر مردم و استان خواهد بود
جوكار تصريح كرد: اگر افرادي بخواهند با لابيگري استاندار آينده را تعيين كنند، مردم و استان ضرر خواهند كرد.
وي اظهار اميدواري كرد: با به كار گرفتن شعار دولت بتوانيم با تدبير، اميد به آينده را براي مردم به ارمغان آوريم و استاندار آينده نيز بتواند تحقق بخش اين شعار در استان يزد باشد.
دولت را حمايت مي كنيم/ پيرو گفتمان رهبري در مورد حمايت از دولت هستيم
نماينده اصولگراي مجلس نهم همچنين در پاسخ به سئوال مهر در مورد تعامل اصولگرايان با دولت تدبير و اميد اظهار داشت: حضرت آقا، گفتماني مبني بر اينكه همه دولتها بايد حمايت شوند، دارندد و آحاد مردم و آحاد احزاب و جريانهاي فكري بايد با همكاري يكديگر، دولت را حمايت كنند.
وي افزود: اعتقاد شخصي من اين است كه اين همكاري را در دولت دهم و مجلس هشتم و نهم كمتر ديديم و آن روزها مجلس و دولت با يكديگر هماهنگ نشدند و قانون در كشور اجرا نشد.
جوكار تصريح كرد: اين عدم تعامل به مردم و كشور ما ضرر وارد كرد و اكنون واجب است تعامل داشته باشيم و ما دولت را در زمينه هاي مختلف حمايت خواهيم كرد.
-------------
گفتگو: نيره شفيعي پور
نظر شما