به گزارش خبرنگار مهر مسعود مومنی ظهر یکشنبه در شورای آموزش و پرورش ملایر با اشاره به اینکه تا بازگشایی مدارس دو هفته بیشتر باقی نمانده است بیان داشت: آمادگی کامل مدارس برای شروع سال تحصیلی از اولویت هایی است که در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه 55 درصد اعتبارات نوسازی مدارس در شهرستان ملایر به بخش مرکزی اختصاص یافته است بیان داشت: همچنین در توزیع این اعتبارات سهمیه بخش جوکار 25 درصد و بخش سامن نیز 20 درصد بوده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر تعداد دانش آموزان شهرملایر در بخش مرکزی 37 هزار دانش آموز است اختصاص اعتبارات با توجه به جمعیت دانش آموزی در بخش مرکزی شهرستان ملایر بسیار کم است.
مومنی در ادامه با توجه به مشکلات موجود و تخصیص پیدا نکردن اعتبارات در مدارس مسکن مهر گفت: برای تکمیل این پروژه ها 12 میلیارد و 780 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
وی گفت: در ملایر دو باب مدرسه در مسکن مهر ملایر در حد اسکلت وجود دارد که با پی گیر یهای که با توجه به پیگیری های انجام گرفته توسط نوسازی مدارس و آموزش و پرورش تا کنون اقدامی صورت نگرفته است.
مومنی در ادامه به تعمیرو تجهیرز دبیرستان تیز هو شان پسرانه ملایر اشاره کردو گفت: با توجه به اینکه این مدرسه باید تا شروع سال تحصیلی تجهیز شود قول مساعدت را برای تجهیز و تعمیر تا ابتدای مهر در این مدرسه داد.
رفع مشکل ترانس برق هنرستان اختر مدنی و انشعاب فاضلاب سرویس بهداشتی دبستان آیت الله خامنه ای
وی همچنین قول مساعدت رفع مشکل ترانس برق هنرستان اختر مدنی و انشعاب فاضلاب سرویس بهداشتی دبستان آیت الله خامنه ای را داد و گفت: اقدامات لازم تا ابتدای مهر ماه در این دو مدرسه انجام خواهد شد.
حجت اله چهاردولی بیان داشت: لازمه موزه ای قوی و تخصصی این است که علاوه بر فراهم شدن زیر ساختها سایر ادارات نیز به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی گفت بنا داریم این موزه در سالن تجهیزات دبستان شهید رجایی خیابان شهدا راه اندازی شود.
مدیر اداره آموزش و پرورش ملایر به فعالیتهای مرداد ماه آموزش و پرورش شهرستان ملایر اشاره کرد و گفت: کسب 22 رتبه زیر سه هزار در کنکور سراسری، رتبه 17 کشور و 7 منطقه ای توسط دانش آموز ملایری از افتخارات آموزش و پرورش ملایر در زمینه های علمی برشمرد.
وی کسب رتبه های مختلف در مسابقات فرهنگی، هنری دانش آموزان ملایرو ارائه عملکرد آموزش و پرورش، برگزاری دوره های مختلف توجیهی و ضمن خدمت برای فرهنگیان و ... را از اهم فعالیت های آموزش و پرورش ملایر در تابستان امسال برشمرد.
وی افزود: پیگیری جدی و به روز در بحث پروژه مهر جهت آمادگی مدارس برای شروع سال تحصیلی جدید هم از برنامه های آموزش و پرورش بوده است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ملایر نیز گفت: بحث ایجاد موزه توسط آموزش و پرورش بسیار پیشنهاد خوبی است.
محمد قاسم عبدلسی اظهار داشت: اداراتی که می توانند در این کار آموزش و پرورش را کمک کنند باید از هیچ کوششی دریغ نکنند تا این موزه که خلاء آن در شهرستان احساس می شود راه اندازی شود.
معاون فرماندار یادآور شد: در بحث پروژه مهر و باز گشایی مدارس دقت شود محیطی زیبا و دلپذیر با ایاب و ذهاب خوب همراه با نظارت کمی و کیفی صورت پذیرد.
نظر شما