غلامرضا بصیری پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هنوز به هیچ نتیجه ای در زمینه انتخاب شهردار مشهد دست نیافته ایم و ضرورت دارد تا اصحاب رسانه قدری در این زمینه تعلل به خرج دهند و کار انتخاب را برای اعضای شورای شهر سخت نکنند.
اعضای شورای شهر هنوز از میان 10 گزینه به 4 نفر نرسیده اند
وی ادامه داد: اعضای شورای شهر هنوز از میان 10 گزینه به 4 نفر نرسیده اند و هر زمان این افراد مشخص شوند باید با ارائه برنامه هایشان به رای گذاشته شوند.
به گفته وی هر یک از اعضای شورای چهارم نظرات خود در خصوص 10 گزینه اعلام کرده اند اما به نظر می رسد به این زودی ها به 4 گزینه نرسیم.
اعتقاد به شهردار بومی
عضو شورای شهر مشهد با اشاره به اصل بومی گزینی در انتخاب مدیریت شهری مشهد، تصریح کرد: بنده اعتقاد به فرد بومی دارم اما سایر اعضا به اصل ملی بودن شهردار بسیار اهمیت می دهند زیرا اعتقاد دارند شهردار اگر ملی باشد می تواند با ارتباط با دولت مطالبات پایتخت معنوی را پاسخ دهد.
وی یادآور شد: هم اکنون اعضای شورای شهر در حال بررسی دقیق گزینه ها هستند و می خواهند فردی لایق را برای این سمت انتخاب کنند تا در آینده از این انتخاب منصرف نشوند.
بصیری پور اظهار کرد: انتخاب شهردار نیازمند طی مراحل و فرآیند لازم است و در این راستا باید با کاهش فشارها اجازه داد اعضای شورای شهر شهرداری خوب را برای پایتخت معنوی انتخاب کنند.
نظر شما