پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۶:۵۴

خصوصی ثانی:

دانشکده فنی حرفه ای میرزا کوچک صومعه سرا قابلیت تبدیل به دانشگاه صنعتی را دارد

دانشکده فنی حرفه ای میرزا کوچک صومعه سرا قابلیت تبدیل به دانشگاه صنعتی  را دارد

صومعه سرا – خبرگزاری مهر: رئیس دانشکده فنی حرفه ای میرزا کوچک صومعه بر لزوم تبدیل این دانشکده به دانشگاه صنعتی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مقداد خصوصی ثانی ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: برای تبدیل این دانشکده به دانشگاه  باید سه دانشکده در دانشکده فنی حرفه ای میرزا کوچک ایجاد شود.

وی اظهارداشت: طی شش ماهه اخیر به همت نماینده شهرستان چهار رشته جدید در رشته کارشناسی برای دانشگاه اخذ شده است که هر رشته  قابلیت پذیریش 72 دانشجو را دارد.

این استاد دانشگاه ضمن بیان اینکه دانشکده فنی حرفه ای میرزا کوچک دارای 9 رشته کاردانی و 5 رشته کارشناسی  است، گفت: تعداد فارغ التحصیلان از سال 77 تاکنون هفت هزار نفر،  تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده هزار و 600 نفر است و درماه بهمن این تعداد به دو هزار نفر خواهد رسید.

وی تصریح کرد: در این دانشکده 14 استاد موظفی و 130 استاد حق التدریس در خدمت دانشجویان هستند.

خصوصی ثانی  با اعلام اینکه نداشتن فضای ورزشی یکی از بزرگترین مشکلات دانشکده  است، اذعان داشت: سالن آنفی تئاتر دانشکده نیاز به تجهیزات دارد.

وی در ادامه نبود خط تاکسی برای ایاب و ذهاب دانشجویان را از مشکلات دانشکده فنی صومعه سرا دانست و افزود: این دانشکده تا خیابان اصلی دو کیلومتر فاصله دارد.

این استاد دانشگاه عنوان کرد: دانشکده فنی حرفه ای میرزا کوچک صومعه سرا در حوزه فرهنگی رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.

خصوصی ثانی یادآورشد: بسیج و روابط عمومی دانشکده بسیار فعال و تمام مراسمات فرهنگی در این دانشکده برگزار می شود.

وی در ادامه از خبرنگاران عرصه خبر تشکر و قدردانی و خواستار تعامل بیشتر خبرنگاران با این دانشکده شد.

 

 

کد خبر 2133037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha