به گزارش خبرگزاری مهر، سید عطاء الله صدر در حاشیه آئین افتتاح این ترمینال گفت: ترمینال ریلی کانتینری بندر شهید رجایی ظرفیت تخلیه و بارگیری 350 هزار کانتینر در سال را داراست و حمل و نقل ترکیبی کانتینر را از این بندر به بنادر شمالی کشور سرعت خواهد بخشید.
وی افزود: این ترمینال در مدت 18 ماه و با سرمایه گذاری 142 میلیارد ریالی بخش خصوصی احداث شده است.
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: فاز دوم این طرح نیز توسط یک شرکت خصوصی دیگر با ظرفیت سالانه 350 هزار کانتینر در دست اجراست.
وی با اشاره به اینکه بندر شهید رجایی در مسیر کریدور شمال- جنوب قرار دارد، گفت: هم اکنون ظرفیت ترانزیت از طریق بنادر کشور 20 میلیون تن است که این میزان تا پایان برنامه پنجم به 50 میلیون تن افزایش می یابد.
صدر از توسعه پس کرانه بندر شهید رجایی به میزان 2400 هکتار خبر داد و گفت: این پس کرانه علاوه بر افزایش مشارکت بخش خصوصی امکان توسعه فعالیت های لجستیکی و تبدیل شدن بندر شهید رجایی به بنادر نسل سوم را فراهم می کند.
به گفته وی، در بنادر نسل سوم کالا در بندر فرآورش و باز تولید می شود که به تامین کالای کشور منجر میشود.
صدر خاطر نشان کرد: هم اکنون اسکله رورو قطار به کشتی در بندر امیر آباد در شمال کشور با اعتباری بالغ بر یک هزار و 100 میلیارد ریال مراحل پایانی ساخت را سپری می کند که موجب حمل یکسره کالا از بنادر جنوب به شمال کشور، ترکیه، اروپا و آسیای مرکزی میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به همراه اعضای هیئت عامل سازمان، ضمن بازدید از بخشهای مختلف بندر شهید رجایی و مرکز خدمات بندری این مجتمع، از نزدیک با صاحبان کالا و مشتریان گفتگو کرد و در جریان مشکلات و دیدگاههای آنان قرار گرفت.
نظر شما