به گزارش خبرنگار مهر، نشست شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر چهارشنبه با دستور کار بررسی 68 پروژه در دست اجرای شهرستان دنا آغاز شد.
این پروژه ها مربوط به 13 دستگاه اجرایی استان بود که با حضور نمایندگان این دستگاهها و اعضای شورای فنی مورد بررسی قرار گرفتند. در این نشست مشکلات فنی این پروژه های عمرانی از طریق اسلاید به نمایش گذاشته شد.
لزوم تخریب ساختمان امداد و نجات سی سخت به دلیل مشکلات فنی
ساختمان امداد و نجات هلال احمر سی سخت یکی از این پروژهها بود که ناظرین دفتر فنی تاکید داشتند به دلیل عدم رعایت نکات فنی بخشی از آن باید تخریب و دوباره ساخته شود.
عدم نصب کامل حفاظ در یک پل فلزی روستایی، عدم نصب علائم هشدار دهنده در حاشیه برخی پروژههای راهسازی، تعطیلی برخی پروژهها و لزوم تسریع در احداث آنها از دیگر مسائلی بود که در این نشست عنوان شد.
با این حال بخشی از نشست نیز مربوط به محورهای ارتباطی شهر توریستی سی سخت بود.
در حالی آخرین روزهای تعطیلات تابستانی سال 92 را سپری میکنیم و گردشگران زیادی در طول تابستان میهمان این شهر زیبا در دامنههای دنا بودند اما هنوز جادههای ارتباطی این شهر به یاسوج و محور جدید یاسوج به اصفهان به اتمام نرسیده است.
پروژه اصلاح جاده یاسوج به سی سخت یکی از پروژههای راهسازی این شهرستان است که آنطور که گفته میشود به دلیل کمبود اعتبار به کندی پیش میرود.
تعلل در احداث پروژه های راهسازی عامل بروز حوادث رانندگی
رئیس شورای فنی استان در این نشست بر تسریع در روند اجرایی این پروژه با توجه به حادثه خیز بودن آن و عبور گردشگران از آن تاکید کرد.
سید حسین کاظمی افزود: تعلل در احداث این محور موجب بروز حوادث رانندگی شده است.
وی بیان داشت: نقاط حادثه خیز گردنه "قلیونی" و "پل کلو" در این محور نیز باید حذف و اصلاح شوند.
در ادامه این نشست محور اتصالی سی سخت به جاده جدید یاسوج و اصفهان نیز مورد بررسی قرار گرفت.
در حالی که طی سالهای اخیر بخش هایی از این جاده احداث و آسفالت شده است اما هنوز بخشهایی ازاین جاده، آن هم در میانه راه با مشکل مواجه است.
این قسمت از جاده که پس از روستای "بیاره" قرار دارد، به دلیل وجود معارض و کمبود اعتبار رها شده و عبور و مرور از آن به سختی انجام می شود.
خودروها برای طی این مسیر مجبورند قسمتی از مسیر را از یک جاده فرعی خاکی بگذارنند.
تنش بر سر مشکلات فنی جاده یاسوج به دشتروم
اما در ادامه این نشست مشکلات فنی پروژه احداث جاده یاسوج به "دشتروم" با نمایش اسلاید مورد بررسی قرار گرفت و تنش هایی را نیز به همراه داشت.
این محور که پیش از این استاندار کهگیلویه و بویراحمد آن را به قتلگاهی تشبیه کرده بود، بارها جان مسافران خود را گرفته است.
در آخرین تصادف در این محور یک خانواده پنج نفری در اثر سقوط از حاشیه در دست تعمیر جاده جان خود را از دست دادند.
کارشناسان پلیس راه استان در این حادثه، پیمانکار جاده را مقصر اعلام کردند.
بررسی این پروژه موجب بروز بحث و مجادله ای طولانی بین مدیرکل دفتر فنی و معاون راهسازی راه و شهرسازی استان شد.
عدم رعایت اصول فنی در محور یاسوج به دشتروم
کاظمی مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص این پروژه گفت: حتی پنج درصد اصول فنی در این پروژه رعایت نشده است.
وی افزود: اینگونه کار کردن خدمت نیست بلکه خیانت است و باید پاسخ گوی مردم بود. بخشهایی از آسفالت انجام شده در منطقه تنگ کناره نیز تخریب شده و برخی اصول فنی رعایت نشده است.
کاظمی این جاده را یک محور ارتباطی مهم و ملی دانست و خواستار نظارت بیشتر اداره کل راه و شهرسازی بر این پروژه شد.
وی همچنین استفاده از مصالح رودخانهای را به دلیل استاندارد نبودن و براساس بخش نامه وزارت راه و شهرسازی در احداث جادهها ممنوع اعلام کرد.
معاون راهسازی استان نیز با بیان اینکه این پروژه در مقاطعی تعطیل و یا دوباره شروع به کار کرده است، گفت: وجود معارض و عدم تامین اعتبار از دلایل اصلی طولانی شدن این پروژه بوده است.
پاکنژاد افزود: این پروژه 15 کیلومتر طول دارد و در مرحله دوم از تابستان 91 عملیات اجرایی آن آغاز شد.
وی بیان داشت: با هرگونه امهال و سهل انگاری پیمانکار در این پروژه برخورد قانونی خواهد شد.
نظر شما