سعید پور ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: دومین دوره مسابقات بازی های رایانه ای "جام دیجیتال" که به همت مجتمع فرهنگی دیجیتال کاسپین قزوین برگزار شد با معرفی نفرات برتر خاتمه یافت.
پورایمانی گفت: این مسابقات با هدف شناسایی، ساماندهی و هدایت بازیکنان رایانه ای در استان برگزار شد که به واسطه آن توانستیم ضمن غنی سازی بخشی از اوقات فراغت جوانان و نوجوانان زمینه ایجاد رقابتی سالم و همچنین ترویج بازی های مناسب را فراهم کنیم.
وی افزود: این دوره از مسابقات از 18 شهریور به مدت دو روز در چهار رشته با شرکت 200 نفر در در سرای سعدالسلطنه برگزار شد که 12 بازیکن برتر برای شرکت در رقابت های کشوری انتخاب شدند.
مدیر مرکز رسانه های دیحیتال استان قزوین تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی های مداوم و تلاش های بی وقفه اعضای کمیته برگزاری مسابقات و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد استان، سطح کمّی و کیفی مسابقات مورد تائید شرکت کنندگان قرار گرفت.
نفرات برتر هر رشته به این شرح مشخص شدند: در رشته FIFA XBOX : هاشم ملکی اول شد، محمدرضا استوار کرمانی در رده دوم قرار گرفت و سعید برزو سوم شد.
در رشته رشته FIFA PC : علی هنرمند، یاشار نصرالله زاده ماسوله و وحید سلحشوریان بترتیب اول تا سوم شدند.
در رشته PES XBOX : علیرضا صبوحی به مقام اول رسید، حسین اسدی دوم شد و مهدی عسگری در رده سوم جای گرفت.
در رشته PES PC : بهنام طاهرخانی در مکان نخست ایستاد، علیرضا رمضانی دوم شد و سجاد محمدی در رده سوم جای گرفت.
پورایمانی خاطرنشان کرد : مرحله کشوری مسابقات بازی های رایانه ای جام دیجیتال نیز از 17 تا 22 مهرماه در تهران و مسابقات بین المللی این رشته در کشور مالزی برگزار خواهد شد.
نظر شما