اسماعیل زرعی در گفتگو با خبرنگار مهر از تجدید چاپ مجموعه داستانهای "شوهر ایرانی خانم لیزا"، "فصلها نمیخواهند بروند" و "نوشتههایی که هرگز خوانده نشد" خبرداد.
وی افزود: برابر اعلام جعفر سید مدیر انتشارات آشنایی این مجموعه ها به زودی تجدید چاپ میشوند.
زرعی ادامه داد: این مجموعه ها هر کدام 3000 شمارگان داشته و به علت تقاضای خوانندگان به چاپ دوم کشیده شده است.
این نویسنده کرمانشاهی هم چنین از چاپ مجموعه داستان جدید ی تحت عنوان "خوابهای غمگین" خبر داد و گفت: این مجموعه هم اکنون آماده چاپ است اما تا کنون آن را به ناشر نسپرده ام.
زرعی، علت تاخیر در سپردن این مجموعه به ناشر و چاپ اثر مذکور را درگیری با خود برای حذف یا نگهداری دو سه داستان آن عنوان کرد.
وی افزود: این دو سه داستان مرا به چالش کشیده اند و اگر چه به ظاهر پایان یافته اما گمان می کنم چنانچه بیشتر پردازش کنم شکیل تر خواهند شد.
این نویسنده کرمانشاهی ادامه داد: اما از طرفی انباشت یا تراکم مصالح رمان تازه ای که در ذهن دارم به نام "روز شمار اموات" و نیاز به نوشتن کار جدید ، مجالی برای پرداختن به آنها را نمی دهد و از طرف دیگر سختیای که برای آفرینش آثار خصوصا "خوابهای غمگین" کشیده ام، یعنی بازنگری بیش از 30 بار داستان 50 صفحه ای مانع ساده گیریم می شود، تا او را کنار داستان هایی که یاد کرده ام روانه بازار کنم.
زرعی گفت: در حال حاضر مجموعه "خواب های غمگین" شامل 18 داستان کوتاه است که در مجموع یک کتاب 200 صفحه ای را شکل می دهد.
وی هم چنین از چاپ مجموعه شعری تحت عنوان " چه می گویی از سوگواران مجنون" بعنوان اولین دفتر شعرش خبرداد.
وی گفت: این مجموعه شعر مجموعه ای منتخب از سروده های تمام عمر فعالیت های ادبی ام است.
زرعی افزود: در این دفتر 123 قطعه شعر در قالب نیمایی و سپید سروده شده است.
این نویسنده کرمانشاهی ادامه داد: در پایان این دفتر تعدادی سروده با گویش فارسی کرمانشاهی نیز وجود دارد که امیدواریم برای خوانندگان خالی از لطف نباشد.
وی تصریح کرد: این دفتر حاصل روند بیانی و بینشی من در 40 سال فعالیتم است.
زرعی در پایان گفت: این کتاب یک مجموعه 192 صفحه ای است که توسط انتشارات آشنایی چاپ و روانه بازار خواهد شد.
نظر شما