پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۲۵

سرهنگ بهشتی خبر داد؛

سارق اینترنتی در دورود به دام افتاد

سارق اینترنتی در دورود به دام افتاد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان لرستان از دستگیری یک سارق اینترنتی در شهرستان دورود خبر داد.

سرهنگ بهشتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: یک شهروند با در دست داشتن شکوائیه ای مبنی بر سرقت اینترنتی به پلیس مراجعه و اعلام کرد که مبلغ شش میلیون ریال از حساب بانکی وی به صورت اینترنتی برداشت شده است.

وی افزود: ماموران پلیس فتا رسیدگی به این پرونده را در دستور کار قرار دادند و با تحقیقات فنی و گسترده، یک سارق را شناسایی و در یک عملیات این سارق را در شهرستان دورود دستگیر کردند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان لرستان با اشاره به اینکه سارق دستگیر شده با اعتراف به جرم خود تحویل مراجع قضایی داده شد، تصریح کرد: به کاربران اینترنت توصیه می شود برای جلوگیری از سرقت داده ها از باز کردن ایمیلهای مشکوک خودداری کنند.
 

کد خبر 2135884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha