پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۲۸

ادامه پیگیری مهر/

فروش گوشت حیوانات مرده در بهبهان/ قصاب و همدستانش دستگیر شدند

فروش گوشت حیوانات مرده در بهبهان/ قصاب و همدستانش دستگیر شدند

بهبهان - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی بهبهان گفت: قصاب و همدستانش که در این شهرستان اقدام به فروش گوشت گاوهای مرده می‌کردند، دستگیر شدند.

سرهنگ سید نورالدین موسویان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یک قصاب در شهرستان بهبهان بعد از مطلع شدن از مردن گاو از طریق رابطه های خود در گاوداری‌های منطقه، خود را سریعا به محل گاوداری می رساند و بعد از حمل گاو مرده و چرخ کردن گوشت آن، آنها را به چند سودجو با قیمت بسیار کمتری می‌فروخت.

موسویان افزود: با یک عملیات پیچیده پلیسی موضوع مورد پیگیری قرار گرفت و در تحقیقات بعدی معلوم شد که فرد مذکور علاوه بر مردار گاو، گوشت مردار اسب را نیز به همین طریق به فروش رسانده است.

وی ادامه داد: هم اکنون پرونده قصاب مذکور به مراجع قضایی فرستاده شده و چند نفر دیگر که در این قضیه دست داشته اند نیز دستگیر شده اند.

فرمانده منطقه انتظامی بهبهان اظهار کرد: هنگام دستگیری فرد مذکور، محموله 220 کیلویی از گوشت مردار را همراه داشت که بعد از استعلامی که از اداره دامپزشکی گرفتیم مشخص شد محموله گوشت مردار و ناقل یک بیماری واگیر دار بسیار خطرناک نیز بوده است.

وی تصریح کرد: با جدیت پیگیر قضیه هستیم و با کسانی که سلامت مردم را به خطر می اندازند به شدت برخورد خواهد شد.

همچنین رئیس اداره دامپزشکی بهبهان گفت: در راستای تشدید اقدامات کنترلی و نظارت بر فرآورده‌های خام دامی و حفظ سلامت شهروندان یک محموله کشتار غیر مجاز دام با همکاری نیروی انتظامی ضبط و معدوم شد.

امین‌الله قنواتی اظهار کرد: نیروی انتظامی شهرستان بهبهان دو نفر از ناقضان بهداشت عمومی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام و همچنین فروش گوشت دامهای مردار به شهروندان می کردند را در هماهنگی های به عمل آمده توسط واحد حقوقی این اداره و تکمیل پرونده افراد مذکور به مراجع قضائی معرفی کرد.

وی گفت: تهیه دام از مراکز غیر مجاز و به عبارت دیگر مراکزی که تحت نظارت دامپزشکی نبوده است می تواند موجب انتقال عوامل بیماریزا به محیط‌های شهری و منازل خریداران شود.

قنواتی در پایان از شهروندان خواست تا توجه ویژه ای به مهر بازرسی گوشت روی لاشه‌ها داشته باشند و از خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی جدا خودداری نمایند و در صورت مشاهده مراتب را سریعا به اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم صورت پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مردار به لاشه و گوشت در حال فساد جانوران مرده گفته می‌شود.

کد خبر 2136494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha