به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسپانلو رئیس دادگستری شهرستان علیآباد کتول عصر دوشنبه در مراسم تجلیل از محیط بانان اظهار داشت: حفاظت از محیط زیست در قوانین داخلی و بین المللی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی فعالیت محیط بانان را یک فعالیت فوقالعاده جهادی ارزیابی کرد و گفت: محیط بانان نیروهای زحمت کشی هستند که در زمینه حراست از محیط زیست فعالیت میکنند و لازم است به مشکلات این عزیزان خصوصا مشکلات معیشتی آنان توجه ویژه ای شود.
وی افزود: در خصوص برطرف ساختن مشکلات محیطبانان، دستگاه قضایی هم در کنار سایر متولیان تمام تلاش وکوشش خود را خواهد داشت.
اسپانلو در ادامه اذعان داشت: هرگونه کوتاهی در خصوص حقوق ومزایای محیط بانان باعث آسیب رسیدن به محیط زیست خواهد شد که نسل آینده ما را از داشتن یک محیط زیست سالم وزیبا محروم خواهد کرد.
بیانی رئیس اداره محیط زیست علی آباد کتول نیز اظهار داشت: محیط بانی یک کار ارزنده و پرمشقتی است که عزیزان محیط بان بطور مستمر و شبانهروزی مشغول به خدمت رسانی هستند.
وی افزود: در زمینه محیط بانی قانونی در سال 42 نوشته شده است که تاکنون در حال اجرا است و براساس وظیفهای که در این راستا بر دوش این عزیزان است، ماهیانه 18شبانه روز در حال کار و 12 شبانه روز هم استراحت دارند.
نظر شما