به گزارش خبرنگار مهر، بخشدار رحیم آباد ظهر سه شنبه در این مراسم نقش و جایگاه شوراها را در نظام اسلامی بسیار مهم و ارزشمند خواند و از آنان خواست از تمامی مساعی خود برای رفع مشکلات مردم استفاده کنند.
نادر علی نیا افزود: از شوراها انتظار می رود با استفاده از خرد جمعی مشکلات مردم را یکی پس از دیگری حل و فصل کنند و مردم را به نظام امیدوار سازند.
وی همچنین با بیان اینكه شوراها نماد مردم سالاری دینی هستند، اظهارداشت: شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش موثری در توسعه و آبادانی مناطق مختلف دارند.
بخشدار رحیم آباد تاکید کرد: مردم قدرشناس این بخش همواره خدمات خوب و ارزنده ای را كه از سوی شوراهای اسلامی انجام می گیرد، ارج می نهند.
در پایان این مراسم به ترتیب محمد حسن پور با 46 رای، فتح الله عاشوری با 42 رای، منصور بابایی با 39 رای، موسی رضایی با 26 رای و مقدم محقق دوست با 23 رای به عنوان اعضای جدید شورای اسلامی بخش رحیم آباد معرفی شدند.
در بخش رحیم آباد بیش از 30 دهیاری فعال و 77 شورای اسلامی فعالیت دارند.
نظر شما