علی فولادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تست آمادگی داوران شهرستان برای حضور در مسابقات فوتبال فصل جدید در شهرستان لالی گرفته شد.
فولادی گفت: به مناسبت شروع مسابقات فوتبال رده های مختلف در شهرستان لالی از داوران این شهر تست آمادگی جسمانی برای حضور در این مسابقات به عمل آمد.
مسئول کمیته داوران فوتبال شهرستان لالی عنوان کرد: به دلیل مصدومیت برخی از داوران شهرستان، انجام تست آنها به روز دیگری موکول شد.
به گفته فولادی، قضاوت داوران در مسابقات فوتبال شهرستان مشروط به قبولی در تست آمادگی جسمانی است.
وی همچنین گفت: در پایان مهدی رحیمی و کورش رحیمی توانستند در این تست موفق شوند.
قضاوت مسابقه استقلال – مس بر عهده داوری از شهرستان لالی
همچنین در ادامه مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال در آخرین دیدار هفته دهم این مسابقات روز یکشنبه به مصاف مس کرمان می رود.
در این مسابقه که در ورزشگاه آزادی برگزار می شود قضاوت آن را البرز حاجی پور داور خوزستانی از شهرستان لالی بر عهده می گیرد.
این داور لیگ برتر در هفته های گذشته به علت مصدومیت از قضاوت به دور مانده بود. همچنین اکنون با بهبود وضعیت جسمانی وی قضاوت یکی از مهمترین مسابقات این هفته به وی سپرده شده است.
به گزارش مهر، این مسابقه روز یکشنبه 31 شهریور به میزبانی استقلال و راس ساعت 19 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

لالی - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته داوران فوتبال شهرستان لالی گفت: از داوران تست گرفته شده و کلیه داوران آمادگی لازم برای فصل جدید مسابقات فوتبال را دارند.
نظر شما