۲۷ شهریور ۱۳۹۲، ۷:۵۹

مهر گزارش می‌دهد/

غوغای گرانی در راهروهای خلوت یک پاساژ/ شهروندان قمی از گرانی نوشت‌افزار می‌گویند

غوغای گرانی در راهروهای خلوت یک پاساژ/ شهروندان قمی از گرانی نوشت‌افزار می‌گویند

قم - خبرگزاري مهر: پاساژ قدس؛ نامی که برای همه قمی ها آشناست. پاساژی که همه از سال‌های دور می‌شناسند. سال‌هایی که رنگ و بوی دیگری داشت. سال‌هایی که هنوز کتاب از سبد اقتصادی خانوار حذف نشده بود و این پاساژ هم برای خود بیا و برویی داشت. حال در آستانه بازگشایی مدارس در پاساژ خلوت قدس فقط گرانی است که غوغا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز اما رنگ مردگی از سر و روی پاساژ قدس می‌بارد. کتاب فروشی‌هایی که بسیاری از آنها خاطره دارند و بهترین کتاب‌هایشان را از آنها خریده‌اند، بسته شده‌اند. جایش را لوازم تحریر فروشی‌ها گرفته‌اند که آنها هم رونق سابق را ندارند.

هیاهوی مشتری‌ها امسال به وضوح از سال‌های پیش کمتر است. با اینکه چیزی به اول مهر نمانده، هیچ نشانی از آن شور و اشتیاق هر سال برای خرید لوازم مدرسه وجود ندارد.

مجید، دانش‌آموز سوم دبیرستان، آمده تا برای شروع سال تحصیلی تعدادی دفتر و خودکار تهیه کند. او که از افزایش قیمت‌ها شگفت زده شده می گوید: گمان می‌کردم با 10 هزار تومان می‌توانم تمام لوازم مورد نیاز برای شروع سال تحصیلی را تهیه کنم اما تا الان با این پول فقط توانسته ام یک بسته ورق و چند خودکار بخرم.

سعید محمدی هم که 3 فرزند دانش آموز در خانه دارد، نگاهی به مغازه‌ها و قیمت‌هایشان کرده و می گوید: خیال می‌کردم اگر به اینجا بیایم می‌توانم لوازم تحریر را به قیمت منطقی تر بخرم اما اینجا هیچ چیز ارزان تر نیست.

وی که باید برای 3 دانش آموز خرید کند می گوید: درآمد من از سال گذشته تا امروز تفاوتی نکرده اما هر کالایی که می‌خواهم برای فرزندانم تهیه کنم، حداقل 3 برابر شده است.

این شهروند ادامه داد: برای خرید هر دفترچه باید 5 هزار تومان هزینه کنیم و قیمت یک خودکار معمولی هزار تومان است که این قیمت ها برای کسی که درآمد متوسط دارد، بالا محسوب می شود.

ارز اینجا هم مقصر است

مهدی خانی، رئیس اتحادیه خرازی ها و صنوف وابسته با تائید افزایش قیمت‌ها در بازار لوازم تحریر می گوید: 90 درصد لوازم تحریر موجود در بازار وارداتی است که با توجه به 3 برابر شدن قیمت ارز، قیمت این کالاها نیز حداقل 3 برابر شده است.

وی می‌گوید: در آستانه شروع سال تحصیلی، نظارت ها بر کار این صنف چند برابر شده تا عده‌ای نتوانند از این آب گل آلود ماهی بگیرند.

به گفته خانی 3 نهاد یعنی اتحادیه خرازی و صنوف وابسته، سازمان صنعت، معدن و تجارت و مجمع امور صنفی به کار این واحدها نظارت می کنند تا از گران فروشی و فروش اجناس قاچاق جلوگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح شبنم برای برخی از لوازم تحریر اجرا شده گفت: به ویژه در مورد خمیر بازی که با سلامت کودکان سر و کار دارد، والدین باید نسبت به اصالت کالایی که برای فرزند خود خریداری می کنند، حساس باشند. در حال حاضر 500 واحد صنفی در قم برای ارائه لوازم تحریر به شهروندان فعال هستند.

15درصد تخفیف در نمایشگاه پاییزه

عرضه مستقیم این کالاها با 15 درصد تخفیف نیز در نمایشگاه پاییزه تا 29 شهریور ادامه دارد. این نمایشگاه به همت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم و با حضور 140 غرفه لوازم تحریر، کیف و کفش، البسه و موادغذایی برپا شده است.

یونس عالی پور، رئیس این سازمان در حاشیه بازگشایی این نمایشگاه با اشاره به اهداف آن اظهار کرد: در این نمایشگاه تلاش می کنیم قدمی در راه تنظیم بازار اول مهرماه در شهر قم برداریم.

وی افزود: در كنار نظارت بر قیمت محصولات، اهتمام ویژه ای به كیفیت كالاهای عرضه شده در نمایشگاه صورت گرفته و به مسؤلان نمایشگاه تاکید شده است از فروش هر گونه محصول فاقد كیفیت و یا با كیفیت پایین جلوگیری کنند.

-------------------------
زینب آخوندی

کد خبر 2137820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha