به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین شفیعی اظهار داشت: سازمان جهاني استاندارد به عنوان طلايه دار استانداردسازي سيستم هاي مديريت در جهان سيستم های نوين مديريتي را پايه گذاري کرده است كه خود تلفيقي از مديريت منابع انساني و استانداردهاي سيستم مديريت است . اين سيستم نوين مديريتي ISO26000 مسئوليت اجتماعي ناميده مي شود .
وی افزود: مسئولیت اجتماعی، گروهی از تعهدات است که یک فرد و یا سازمان در عملکرد خود ملزم به عمل در جهت آن تعهدات و حمایت ها و بالا بردن آن است و برای دستیابی به مسئولیت اجتماعی، فرد و یا سازمان باید تنها در چارچوب قانون عمل کند نه بیشتر و این قانون در واقع همان استاندارد است . عمل بر اساس استانداردهای مسئولیت پذیر ، پیروی از استانداردهای اخلاقی و قانونی در پایه رفتار است .
مدیرکل اداره استاندارد اصفهان گفت: استاندارد ایزو 26000 توسط کمیته مسئولیت اجتماعی ISO/TMB با مشارکت کارشناسانی از بیش از 90 کشور جهان و 40 سازمان بین المللی و منطقه ای درگیر در جنبه های مختلف مسئولیت اجتماعی ، ایجاد شده است و به نحوی است که ﺑﺮاي ﺗﻤﺎﻣﻲ ﺳﺎزﻣﺎن ﻫﺎ در ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﻲ و دوﻟﺘـﻲ در همه ﻛﺸـﻮرﻫﺎي در ﺣﺎل ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﻳﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﻛﺎرﺑﺮد دارد و ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ اي ﻃﺮاﺣﻲﺷﺪه ﻛﻪ ﻛﺎﻣﻼﺷﻔﺎف و ﻗﺎﺑﻞ ﻓﻬﻢ ﺑﺮاي ﻫﻤﻪ ﺣﺘـﻲ ﻏﻴـﺮ افراد ﻣﺘﺨﺼﺼین ﺑﺎﺷﺪ.
شفیعی با بیان اینکه اﻳﻦ اﺳﺘﺎﻧﺪارد، یک اﺳﺘﺎﻧﺪارد ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻧﻴﺴﺖ و ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ اي ﺗﺪوﻳﻦ شده ﻛﻪ ﻫﻢ ﺑﺮاي ﻛﺎرﺑﺮان ﻣﺒﺘﺪي و ﻫﻢ ﻛﺎرﺑﺮان ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ در زﻣﻴﻨﻪ اﺟﺮاي ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﺖ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﮔﻴﺮد، افزود: آشنایی با استاندارد مسئولیت های اجتماعی و بکارگیری آن در هر مجموعه به تصمیم گیری آگاهانه تر بر اساس شناخت بهتر از انتظارات و توقعات جامعه، فرصتهای مرتبط با مسئولیت اجتماعی و تهدیدها و خطرات مرتبط با عدم مسئولیت اجتماعی کمک کرده و موجب افزایش شهرت سازمان ، افزایش اعتماد عمومی ، رقابت سالم ، صرفه جویی حاصل از بهره وری و راندمان منابع و تحقق بسیاری دیگر از مفاهیم و پارامترهای مثبت تاثیر گذار در موفقیت های آن مجموعه خواهد شد .
مدیرکل اداره استاندارد استان اصفهان ضمن اشاره به اینکه ایزو 26 هزار راهکاری را در زمینه اصول اساسی مسئولیت اجتماعی ، مسائل و موضوعات مرتبط با مسئولیت اجتماعی و روش های ادغام و تلفیق و تبدیل رفتار مسئولیت اجتماعی به راهکارها، سیستم ها، اقدامات و فرآیند های سازمانی ارائه می نماید، گفت: ادارات، سازمان ها، شرکت ها و کلیه ی مجموعه های دولتی و خصوصی با استقرار این سیستم و پیروی از استاندارد های مسئولیت اجتماعی، طرحی جدید و بستری برای رشد و موفقیت های خود باز می نمایند و این غایت اهداف و نهایت آرمان استاندارد است زیرا رعایت استاندارد ها در تمامی زمینه ها موجب آرامش و اطمینان خاطر بوده و زمینه ساز موفقیت های ملی و بین المللی خواهد بود.
نظر شما