۲۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۴۵

نشست «تحولات منطقه و آینده مناسبات شیعه و سنی» برگزار شد

نشست «تحولات منطقه و آینده مناسبات شیعه و سنی» برگزار شد

نشست تخصصی «تحولات منطقه و آینده مناسبات شیعه و سنی» پنجشنبه 28 شهریور با حضور صاحبنظران و محققان داخلی و خارجی، در سالن کنفرانس مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی «تحولات منطقه و آینده مناسبات شیعه و سنی» پنجشنبه 28 شهریور با حضور صاحبنظران و محققان داخلی و خارجی، در سالن کنفرانس مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در این نشست که با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی، جامعة المصطفی(ص) العالمیة و مرکز الحضاره لتنهیه الفکر الاسلامی برگزار شد، محققان و پژوهشگران در سه محور به ارائه مطالب و بحث و تبادل نظر پرداختند:

1. تحلیل تحولات جاری منطقه با تأکید بر کشور های مصر و سوریه، با ارائه دکتر طلال عتریسی استاد جامعه شناسی دانشگاه دولتی لبنان.

2.  آینده خیزش سیاسی و فرهنگی جهان تشیع با توجه به تحولات منطقه، با ارائه استاد محمود حیدر محقق ژئولولیتیک شیعه و خاورمیانه.

3. پروژه امت اسلامی و چالش های فراروی آن در شرایط کنونی، با ارائه حجت الاسلام و المسلمین نجفعلی میرزائی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه و  محقق تمدن اسلامی.

همچنین در خبر دیگری از این پژوهشگاه آمده است: مراسم رونمایی از «پایگاه ویژه محققین» پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با حضور  حجت الاسلام و المسلمین توسلی ریاست پژوهشگاه و جمعی از پژوهشگران و اعضای هیئت علمی در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

در ابتدای مراسم پهلوانی مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه، اظهارداشت: اجرای این پایگاه به همت کارشناسان این مدیریت انجام گرفته و تمامی مراحل نسب و پیاده سازی آن در مدیریت فناوری اطلاعات پژوهشگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: این پایگاه که در آن معرفی اعضای هیئت علمی، آثار، مقالات و فعالیت های ایشان قرار داده شده، وبگاهی است مبتنی بر وب تعاملی که قرار است با همکاری محققان و اعضای هیئت علمی و رفع نواقص و ایرادات آن به طرح جامعی تبدیل شود.

وی با بیان اهداف و ضرورتهای پیاده سازی این پایگاه، تصریح کرد: ما در این پایگاه اهداف مختلفی را دنبال کرده ایم از جمله:

 1. ساماندهی اطلاعات محققین در پایگاه جامع.

 2. ایجاد صفحه شخصی برای هر یک از اعضا.

 3. به روز بودن اطلاعات علمی و فعالیت های پژوهشی محققین.

پهلوانی در مورد امکانات و قابلیتهای پایگاه نیز اظهارداشت: اختصاص دادن صفحه شخصی برای هر محقق، قرار دادن رزومه علمی و معرفی کامل فعالیت ها، ثبت یادداشتهای شخصی، بروزرسانی اطلاعات توسط خود محقق و ارسال پیام نوشتاری بین اعضا از قابلیتهای این پایگاه است.

وی در مورد امکانات این پایگاه از نگاه کاربران نیز، بیان کرد:

1. دسترسی به رزومه و سوابق علمی و پژوهشی محقق

 2. جستجو در بانک محققین

 3. دسته بندی علمی و سازمانی محققین

4. دریافت مقالات و آثار علمی و پژوهشی

 5. و ارتباط با محققین، از جمله امکانات این پایگاه از نگاه کاربران بیرونی می باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین توسلی نیز در سخنان کوتاهی به بیان نکات و تذکراتی در رابطه با این سامانه پرداخت و ضمن تشکر از واحد فناوری اطلاعات، بر ضرورت ایجاد چنین پایگاهی تأکید کرد و خواستار ارتقاء قابلیتهای این پایگاه و افزایش امکانات آن در مراحل بعدی طرح شد.

این پایگاه با آدرس اینترنتیmr.isca.ac.ir  برای کاربران قابل دسترسی می باشد.

کد خبر 2138978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha