پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۱۶

نشست نقد و بررسی کتاب «قطار شبانه لیسبون» برگزار می شود

 نشست نقد و بررسی کتاب «قطار شبانه لیسبون» برگزار می شود

نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه دوم مهر به نقد و بررسی کتاب «قطار شبانه لیسبون» اختصاص دارد که با حضور دکتر سعید فیروزآبادی، بلقیس سلیمانی و مهشید میرمعزی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پاسکال مرسیه، نویسنده‌ سوئیسی آلمانی رمان «قطار شبانه‌ لیسبون» که زبان‌شناس و استاد فلسفه‌ تحلیلی است، تلاش می‌کند که در رمان خود به مسأله‌ «تقدیر» و «تصادف» بپردازد و رمانی فلسفی را بنویسد و اندیشه‌ها را با شخصیت‌ها روی صحنه می‌آورد.

مرسیه تلاش می‌کند که در این رمان، ادبیات و فلسفه را به هم بیامیزد. رمان «قطار شبانه‌ لیسبون» با ترجمه مهشید میرمعزی و به همت انتشارات افق منتشر شده است.

نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه دوم مهر ساعت ۱۶:۳۰ به نقد و بررسی این اثر اختصاص دارد  که با حضور دکتر سعید فیروزآبادی، بلقیس سلیمانی و مهشید میرمعزی در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

کد خبر 2139338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha