پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۳۱

لادن مقدم:

97 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد علی آبادکتول فعال است

97 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد علی آبادکتول فعال است

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول گفت: این واحد دانشگاهی با 97 رشته در شش مقطع تحصیلی و 188 عضو هیات علمی ، آموزش و تربیت تخصصی بیش از هشت هزار  دانشجو را در قالب پنج دانشکده مصوب برعهده دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا لادن مقدم پیش از ظهر شنبه در جمع معاونان این واحد دانشگاهی از پذیرش دانشجو در سه گرایش دوره دکتری کارآفرینی با عناوین توسعه ، آموزش عالی و فناوری برای اولین بار در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

وی با اشاره به این مطلب که تقویت و توسعه رشته های کارا و مورد نیاز برای ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فناوری به متقاضیان آموزش عالی در سطح ملی، منطقه ای و بین‌المللی از نیازهای برنامه چهارم توسعه کشور است ، تلاش مستمر در دانش آفرینی و دانش گستری و همچنین پاسخگویی به نیازهای علمی جامعه همراه با رویکرد توسعه تحصیلات تکمیلی را مهمترین وظیفه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی عنوان کرد و افزود : در دهه هاي اخير مباني علمي رشته کارآفرینی به طور وسيعي گسترش يافته است بنحوی که ایجاد الگوی دانشگاه کار آفرین به منظور انطباق فعالیت های دانشگاه ها با نیازهای جامعه مورد توجه برنامه ریزان  سند توسعه کشور قرار گرفته است.
 
وی با بیان این مطلب که نهادینه سازی فرهنگ کارآفرینی در تولید و انتشار دانش و ترویج الگوهای موفق کاری در جامعه و تشخیص فرصت های کارآفرینی در بخش های اقتصادی – اجتماعی عامل راه اندازی این رشته در واحد علی آبادکتول است خاطرنشان کرد : در راستای تحقق سند توسعه نظام آموزشی و ضرورت ایجاد دوره دکتری تخصصی با توجه به نیاز و موقعیت جغرافیایی منطقه ، تقاضای راه اندازی دوره دکتری کارآفرینی در سه گرایش توسعه ، آموزش عالی و فناوری صورت گرفت که با اعلام موافقت شورای گسترش وزارت علوم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی ابادکتول از مهرماه سال 92 نسبت به پذیرش دانشجو در این سه رشته اقدام خواهد کرد.
 
لادن مقدم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که رشته دکتری کارآفرینی گرایش توسعه در حقیقت گسترش و توسعه روند کارآفرینی در کشور را مدنظر دارد ، هدف از ایجاد گرایش آموزش عالی را تربیت مدیران و کارشناسان و پژوهشگران کارآفرینی خبره برای فعالیت در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی عنوان کرد و افزود: متخصصان این حوزه با گذراندن دروس و تربیت مربیان کارآفرینی فعالیت خود را در حوزه آموزشی عالی آغاز می‌کنند. 
 
وی در خصوص گرایش فناوری اظهار داشت: در این گرایش دانشجویان مهارت‌های تخصصی خود را با گذراندن دروس کارافرینی در فناوری‌های نوین، مدیریت تحقیق و توسعه، بهره برداری از فرصت‌های علم و فناوری و طراحی محصول، کسب می‌کنند و با گذراندن درس کارآموزی مهارت عملی خود را ارتقا می‌بخشند.
 
رئیس واحد علی آبادکتول با اشاره به این مطلب که انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه کارآفرینی و ارائه مشاوره تخصصی کارآفرینی به سازمانها و دستگاههای اجرایی یکی دیگر از مزایای راه اندازی این دوره در بزرگترین واحد دانشگاهی استان گلستان است خاطرنشان کرد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول به منظور توسعه و ارتقاء فرهنگ كارآفريني در سطح دانشگاه و جامعه آمادگی خود را جهت همكاري متقابل با دستگاههای اجرایی ذیربط خواهد داشت.
کد خبر 2139605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha