به گزارش خبرنگار مهر، ظهر شنبه نصرت الله گل کارزاده در مراسم اختتامیه کانون های تابستانی شهرستان بهارکه در فرهنگسرای آیت الله بهاری برگزار شد، عنوان داشت: در اوقات فراغت سال جاری 85 مرکزتوسط دستگاه های متولی با تشکیل 130 کلاس و 317 مربی، 3 هزار و 723 دانش آموز دختر و سه هزار دانش آموز پسر را تحت پوشش قرار دادند.
متعلم محوری باید در راس برنامه های غنی سازی اقات فراغت دانش آموزان قرار بگیرد
گلکارزاده با بیان اینکه غنی سازی اوقات فراغت باید هدفدار باشد، ادامه داد: توجه به علایق، مقرون به صرفه بودن، توجه به تفاوت های فردی، مشارکت خواهی و متعلم محوری دانش آموزان باید در راس اهداف برگزاری برنامه های غنی سازی اوقات فراغت باشد.
وی افزود: برنامه های غنی سازی اوقات فراغت باید توسط خود دانش آموزان اداره شود تا میزان اثر گذاری آن بیشتر باشد چراکه اگر دانش آموز با علاقه و میل خود در برنامه های فوق شرکت کند مسلما یادگیری بهتری را خواهد داشت.
گلکارزاده اظهار داشت: برخورداری از یک جامعه خوب و قابل قبول مستلزم داشتن نسلی فهیم، کوشا، مسئول، متعهد و متدین است بنابراین متولیان تعلیم و تربیت و غنی سازی اوقات فراغت نسل جوان باید طریقه ای در پیش بگیرند که چنین نسلی تحویل جامعه بدهند.
فرماندار شهرستان بهاربا اشاره به فرارسیدن هفته گرامیداشت دفاع مقدس، اذعان داشت: نسل جوان کشور ما باید بدانند که جوانان گذشته با جانفشانی و ایثار، پرچم ایران و انقلاب اسلامی را نگه داشتند تا نسل امروز این انقلاب را به تمامی دنیا صادر کنند.
گل کارزاده افزود: باید به نسل امروز آموخت که خاطرات رشادت ها و دلاوری های جوانان از جان گذشته دیروز باید برای همیشه در این سرزمین جاودانه بماند تا نسل های کشور ما از آنها درس زندگی و ایمان بیاموزند و شکرگذار آنها باشند.
وی اظهار داشت: تنها راه قدردانی و شکرگذاری از رشادت های شهداء برپا نگهداشتن پرچم انقلاب توسط جوانان امروز است.
پرداختن به جوانان و نوجوان عمل به فرهنگ اصیل اهل بیت (ع) است
امام جمعه شهر بهار نیز در این مراسم گفت: پرداختن به جوانان و نوجوان عمل به فرهنگ اصیل اهل بیت (ع) است.
حجت الاسلام حبیب الله حاتم نیا افزود: تمامی افرادی که به تعلیم و تربیت و پر کردن سالم و آموزنده اوقات فراغت نسل جوان می پردازند در واقع راه انبیاء را در پیش گرفته اند و مسلما قدم گذاشتن در راه ائمه اطهار وظیفه ای بس خطیراست پس باید توجه داشت به بهترین وجه انجام شود.
حاتم نیا اذعان داشت: جوانان و نوجوانان باید به فکر علم اندوزی باشند در غیر اینصورت در بزرگسالی جلودار نخواهند بود.
لازم به ذکر است که در پایان مراسم از برخی از اعضای کانون های تابستانی شهرستان به نمایندگی تجلیل شد.
نظر شما