پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۱۷:۰۲

مهدوی:

تقویت خانواده های نوپا هدف طرح مطلع مهر است

تقویت خانواده های نوپا هدف طرح مطلع مهر است

گرگان - خبرگزاری مهر: مشاور استاندار و مديرکل امور بانوان و خانواده استانداري گلستان از اجراي طرح کشوري «مطلع مهر» ويژه کارمندان استانداري و فرمانداري هاي تابعه استان خبر داد و گفت: تحکیم و تقویت خانواده های نوپا هدف این طرح ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهري مهدوي بعد از ظهر شنبه در بازدید از این طرح ملی گفت: طرح مطلع مهر به عنوان طرحي کاربردي در عرصه تحکيم و تقويت خانواده هاي نوپا بر آن است تا با ارائه آموزشها و مشاوره هاي لازم به زوجهايي که کمتر از پنج سال از زندگي مشترکشان مي گذرد، روابط درون خانواده ها را بهبود بخشيده و عامل عدم تفاهم زوجين را تا حد امکان کاهش دهد.

وي خاطر نشان کرد : پژوهشهاي انجام شده در حوزه خانواده در سال هاي اخير حکايت از رشد آسيب هاي خانواده به ويژه طلاق هاي زود هنگام دارد که از عوامل مهم آن مي توان به نداشتن آگاهي و مهارت هاي زندگي ميان زوج هاي جوان  اشاره کرد .
 
 مهدوي ابراز اميدواري کرد که با فراگيري مهارت هاي لازم از سوي زوج هاي جوان با استعانت از خداوند متعال به  اهداف اين طرح نائل آييم و شاهد کاهش شاخص طلاق در استان باشيم.
 
شايان ذکر است : طرح «مطلع مهر» از هفته گذشته از سوي دفتر امور بانوان و خانواده استان  با همکاري دفتر آموزش و پژوهش استانداري گلستان آغاز به کار کرده و در اين هفته نيز ادامه دارد.
 
در اين دوره به کارمندان استانداري و شهرستانهاي تابعه استان به همراه همسرانشان که در پنج سال اول زندگي به سر مي برند در درقالب گروه هاي مختلف ، با به بکار گيري اساتيد مجرب ، آموزش هاي پزشکي ، روانشناسي و احکام ارائه مي شود.  
 
 
  
 
کد خبر 2139869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha