به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله دمیاد صبح یکشنبه در همایش بهبود یافتگان مواد مخدر استان کرمانشاه که در تالار شهید بهشتی کرمانشاه برگزار شد، از حضور در جمع این افراد ابراز خوشحالی کرد و خطاب به آن ها گفت: ترک اعتیاد نیازمند همتی والا است و شما که موفق به انجام این مهم شده اید انسان های بلند همت و با اراده ای هستید.
وی با بیان اینکه کرمانشاه را از دیرباز با خصلت پهلوانی می شناختند، خاطرنشان کرد: شما امروز نشان دادید که مردم این دیار واقعا برازنده این خصلت هستند و با اراده ای قوی و همتی مثال زدنی موفق به ترک اعتیاد شدید.
دمیاد با بیان تنها انسانهای بزرگ می توانند خود را از دام چنین شیطانی رهایی دهند، از متولیان مراکز ترک اعتیاد نیز قدردانی کرد و گفت: باید صمیمانه از آن ها ممنون بود که با دلسوزی تمام زمینه ای فراهم کردند تا انسان های زیادی اعتیاد خود را ترک و به زندگی عادی بازگردند.
استاندار کرمانشاه در ادامه و با بیان اینکه اراده ما بر این است تا آنچه در توان دستگاه های اداری استان داریم را در راستای پیشگیری، مقابله و درمان اعتیاد بگذاریم، خاطرنشان کرد: متاسفانه امکانات دولتی محدود بوده و به همین علت دست یاری خود را به طرف مردم و افراد خیر دراز می کنیم تا شاهد افزایش مراکز ترک اعتیاد در استان باشیم.
دمیاد در پایان و با بیان اینکه فجایایی که در قبال مصرف مواد مخدر ایجاد می شود بسیار ناراحت کننده است و به همین دلیل امیدوارم با تلاش همه مسئولین روزی را شاهد باشیم که پدیده خانمان سوز اعتیاد برای همیشه از جامعه ما برکنده شود.
نظر شما