پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۹

کارفرمایان فرصت طلایی بخشودگی جرایم بیمه ای را ازدست ندهند

کارفرمایان فرصت طلایی بخشودگی جرایم بیمه ای را ازدست ندهند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان با اشاره به گذشت بیش از دوماه از مهلت شش ماهه بخشودگی جرایم بیمه ای قطعي کارفرمایان، از متقاضیان خواست تا برای بهره مندی از مزایاي این قانون فرصت طلایی باقیمانده را از دست ندهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید "فاضل حیدری بلوکی" مهلت تعيين شده براي استفاده كارفرمايان از تسهيلات قانوني بخشودگي 100 درصدی جرايم بيمه اي را از تاریخ 19 تیرماه تا 19 دی ماه سال جاری عنوان کرد.

وی ادامه داد: در صورتی که کارفرمایان واحدهای صنفی، صنعتی و کشاورزی طی این مدت درخواست پرداخت بدهی های معوقه قطعی خود بابت حق‌بیمه و بیمه بیکاری مربوط به پایان اسفند ماه 1391 را به شعب تامين اجتماعي ارائه و به دو صورت پرداخت یکجا و اقساط تسويه نمايند، تمامي جرائم آنها كه ناشي از تأخیر تأدیه حق بیمه، بیمه بیکاری و جریمه تأخیر ارسال لیست بوده، بخشوده خواهد شد.

حیدری نحوه پرداخت یکجای جرايم بیمه ای و مزاياي آن را چنین عنوان کرد: در صورتی که ‌کارفرمایان درخواست کتبی خود مبنی بر پرداخت بدهیهای قطعی معوقه بابت اصل حق‌بیمه، بیمه بیکاری و 4 درصد مستمری کارهای سخت و زیان آور مربوط به پایان اسفند ماه 1391را تا اواسط دی ماه سالجاری به شعب تامین اجتماعی ارائه و مبلغ مربوطه را به صورت یکجا در یکی از بانکهای عامل به حساب واریز کنند، 100 درصد جرائم آنها مورد بخشودگی قرار می گیرد.

مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان همچنین با اشاره به امكان پرداخت بدهي هاي كارفرمايان به صورت اقساط نيز خاطرنشان کرد: چنانچه‌ کارفرمایان توانایی پرداخت بدهی های قطعی معوقه خود را به صورت یکجا نداشته باشند، می توانند درخواست کتبی خود مبنی بر تقسیط بدهی های کارگاه را حداکثر تا مهلت اعلام شده ارائه و ثبت دفتر شعبه نمایند؛ در این صورت با توافق شعبه مربوطه، بدهی مزبور مشروط بر اینکه سررسید آخرین قسط بدهی از 29 اسفندماه 92 تجاوز نكند، تقسیط و درصورتی که اقساط تعیین شده را در سررسیدهای مقرر پرداخت نمایند، تمامي جرائم مربوطه بخشوده خواهد شد.

وی در پایان يادآور شد: در حال حاضر اداره کل تامین اجتماعی هرمزگان از کارفرمایان استان رقمی حدود 150 میلیارد تومان طلبکار می باشد که عدم تحقق اين مطالبات، چالشی جدی برای این سازمان بیمه گر محسوب می شود.

 

 

کد خبر 2141038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha