به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب جعفری با تأکید بر لزوم صدور پروانه کار برای تمام حرف پزشکی، افزود: با توجه به حساسیت حرف پزشکی و ارتباط آن با سلامت و جان مردم نمی توان پذیرفت که این حوزه رها شده باشد و هیچ نظارتی بر صلاحیت فعالان این عرصه وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران علاوه بر اینکه در داخل کشور به نفع جامعه پرستاری و نظام سلامت است، در مورد ارائه خدمات پرستاری در خارج از کشور نیز بسیار ارزشمند است زیرا پرستاران با داشتن این تاییدیه، در خارج از کشور نیز راحت تر پذیرفته می شوند و می توانند اشتغال داشته باشند.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری اضافه کرد: به دنبال الزام پرستاران به داشتن بروانه کار، قطعاً آنها ملزم به گذراندن دوره های بازآموزی و انجام مطالعات برای کسب آخرین دستاوردهای حوزه پرستاری می شوند و دیگر این طور نخواهد بود که کسی که 20 سال پیش فارغ التحصیل شده است، هنوز هم به اتکای مدرک و آموزه های دوران تحصیل خود در دو دهه قبل در نظام سلامت به ارائه خدمت مشغول باشد.
وی با اشاره به کمبود پرستار و نیاز سیستم بهداشت و درمان کشور به نیروی مراقبتی و پرستاری گفت: البته با لحاظ این شرایط در نظر است که در گام اولیه اجرای این مصوبه خیلی سختگیرانه عمل نشود بالاخص در مورد نیروهای فعال در نظام سلامت و پس از جا افتادن این بحث، به تدریج سختگیرانه تر برخورد شود.
جعفری خاطر نشان کرد: به هر حال شروع این کار باید در جایی زده شود تا در اجرا به تدریج نیازها و الزامات آن روشن و برطرف شود و همه افراد بدانند که در آینده به این سادگی از کنار هر گونه ضعف علمی و مهارتی در حوزه پرستاری گذشت نخواهد شد.
نظر شما