پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۵۱

خبری از برنامه‌های هفته گردشگری نیست

خبری از برنامه‌های هفته گردشگری نیست

سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درحالیکه تنها چهار روز به آغار هفته گردشگری فرصت باقی مانده تا کنون برنامه های خود را برای این روز اعلام نکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجم مهر ماه از سوی سازمان جهانی جهانگردی به عنوان روز جهانی گردشگری نامگذاری شده اما تاکنون سازمان میراث فرهنگی برنامه های خود برای این روز و هفته جهانی اطلاع رسانی نکرده است .

منوچهر جهانیان، معاون گردشگری کشور در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: "برنامه های مختلفی را برای هفته و روز جهانی گردشگری تدارک دیده ایم که آن را در نشستی با خبرنگاران اعلام خواهیم کرد."

هفته پیش قراربود برنامه های هفته گردشگری و روز جهانگردی با حضور خبرنگاران و معاونت گردشگری کشور برگزار و اطلاع رسانی شود، اما این برنامه توسط روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی لغو شد. با این حال روابط عمومی این سازمان، همچنان وعده برگزاری یک نشست با خبرنگاران را می دهد.

کد خبر 2141161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha