به گزارش خبرنگارفرهنگ وادب مهر، كتاب مذكوربراي اولين باردرسال 1369 به چاپ رسيد ، اين اثر مكتوب دربرگيرنده داستانهايي از ادبيات كهن و عاميانه است كه به زباني ساده براي نوجوانان بازنويسي شده است.
اين گزارش حاكي است " قصه ما همين بود " توسط رضا محمد قريشي كه از سي سال تجربه در تدريس زبان فارسي برخوردار است ، در پاكستان به زبان اردو با عنوان " قصه و طاها " در سال 1373 منتشر شد.
گفتني است كتاب " شبهاي شيرين" كه در برگيرنده 110 قصه پيش از خواب براي كودكان است نيزاثري ديگري ازمحمد ميركياني است كه توسط نشر " منادي تربيت " به چاپ خواهد رسيد كه اين كتاب مخاطبيني جوان ، مربيان و والدين را در بر مي گيرد.
همچنين " راز مثل هاي ما " كتاب ديگر اين نويسنده است كه دربرگيرنده ضرب المثل هاي عاميانه براي نوجوانان است و توسط نشرمحراب قلم به چاپ خواهد رسيد .
نظر شما