به گزارش خبرنگار مهر، مسعود احتشام ظهر دوشنبه در نشستی با خبرنگاران به مناسبت آغاز به کار مهدکودکها افزود: ساختمان مهدکودکها و پیشدبستانیها از نظر ایمنی و حفاظتی نیز بسیار آسیب پذیر هستند.
وی تصریح کرد: مهدهای موجود اغلب خانههای مسکونی قدیمی و فرسوده هستند که فقط با رنگ کردن و چسباندن چند نقاشی به در و دیوار تغییر کاربری دادهاند.
وی بر نظارت هرچه بیشتر بر این اماکن تاکید کرد و بیان داشت: بهداشت و ایمنی ساختمان و محل مهد کودک از ضروری ترین شاخص های مهد کودک است.
احتشام بیان کرد: ساختمان مهد کودک باید نوساز و مقاوم باشد تا در مقابل حوادث به خصوص زلزله ایمنی لازم را داشته باشد.
وی اظهار داشت: درب خروج اضطراری در ساختمان مهدکودکها و نبود قسمتهای تیز و برنده در سطوح دیوارها و ستون ها از دیگر مواردی است که باید در بازرسی ها مورد توجه قرار گیرد.
برخورد قانونی با مهدکودکهای فاقد استاندارد
این مسئول تصریح کرد: پوشش سطح دیوار اتاقها در مهدکودکها از بالای قرنیز تا ارتفاع یک متر و کف اتاقها به وسیله روکشهای قابل ارتجاع و قابل شست و شو و بهداشتی از قبیل روکشهایی از جنس ابر یا فوم باید پوشیده شود تا هنگام برخورد احتمالی سر کودک به آن، آسیبی به کودک وارد نیاید.
وی بر رعایت استانداردهای لازم در این زمینه تاکید کرد و بیان داشت: استفاده از پوششهایی مانند فرش و گلیم و موکت برای جلوگیری از آسیب دیدگی کودکان ممنوع است.
کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از برخورد قاطع و قانونی با مهدکودکهای غیر استاندارد خبر داد و گفت: با این حال خود خانواده ها نیز باید در انتخاب مهدکودک فرزند خود به استانداردها توجه کنند.
احتشام با اشاره به احتمال انتقال عوامل بیماریزا در مهدکودک ها اظهار داشت: هرگونه سهلانگاری در حفظ و تامین سلامتی آنها تبعات جبران ناپذیری را به همراه دارد.
نظر شما