به گزارش خبرنگار مهر، کبدی کاران استان از میان تعداد 10 تیم شرکت کننده در این رقابتها که در شهرستان فریدون شهر و به مدت 3 روز در استان مازندران برگزار شد موفق شدند به جمع 4 تیم برتر این رقابت ها بپیوندند.
از میان 10 تیم حاضر در مرحله دوم که به صورت دوره ای و در 2 گروه 5 تیمی از روز شنبه در این شهرستان برگزار شد تیم های شهرداری تبریز و سیستان و بلوچستان از گروه اول و دهیاری محمد آباد گرگان و مازندران نیز از گروه دوم جواز حضور در مرحله نهایی لیگ ساحلی را کسب کردند.
در این رقابتها کبدی کاران استان موفق شدند تا با برتری امتیاز 52 به 28 از سد تیم قم گذشته و با نتیجه 44 بر 33شهدای سرخنکلاته و نیز با امتیاز 42 به 32 در مقابل شهرداری تبریز و 38 به 24 در مقابل تیم لرستان به پیروزی برسند.
گفتنی است: 4 تیم راه یافته به مرحله نهایی لیگ کبدی ساحلی آبان ماه سال جاری به منظور کسب مقام قهرمانی به دیدار یکدیگر خواهند رفت.
نظر شما