به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بیان برخی نظرات و دیدگاه های خود پیرامون عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی و نقاط ضعف و قوت آن پرداختند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی پس از شنیدن نظرات و پیشنهادهای نمایندگان با تاکید بر تقویت ارتباط میان دانشگاه و مجلس افزود: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی مردمی است بنابراین می بایست ارتباطش با نمایندگان مردم قوی باشد.
وی با بیان این که دانشگاه آزاد اسلامی بزگترین دانشگاه حضوری جهان است، افزود: در ایران بیش از 65 درصد از بار آموزش عالی بر عهده این دانشگاه است همچنین این دانشگاه بیش از 27 درصد از امور پژوهشی کشور را برعهده دارد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به این موضوع که دانشگاه آزاد اسلامی با شاخص های علمی جهان و حتی شورای عالی انقلاب فرهنگی فاصله زیادی دارد، افزود: عدم توسعه کیفی دانشگاه در سه دهه اول از عمر دانشگاه قابل توجیه است اما از دهه چهارم می بایست برای نزدیک شدن به سمت شاخص های معتبر علمی دنیا حرکت کنیم.
وی افزود: بزرگترین سرمایه های علمی ما که افراد نخبه و تحصیل کرده اند از کشور خارج شده اند ما اگر روش برخورد با این افراد را تغییر ندهیم این روند ادامه خواهد داشت، توسعه علمی ایران یک ضرورت است.
میرزاده در ادامه از تصویب برنامه استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی و برنامه 5 ساله دانشگاه آزاد اسلامی در هیات موسس خبر داد.
وی همچنین در مورد نحوه تعامل خود با نمایندگان مجلس گفت: درخواست هایی مانند نقل و انتقال می بایست در قالب آیین نامهها انجام شود، پیشنهاد می کنم نمایندگان وقت خود را صرف ارائه چنین مسائلی نکنند.
سرپرست دانشگاه آزاد با بیان این که قصد نقد عملکرد مدیران سابق را ندارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باشگاه سیاسی نیست، این دانشگاه یک نهاد علمی است و توسعه آن باعث توسعه علمی کشور خواهد شد.
وی همچنین تاکید کرد: به هیچ گروه و جریان سیاسی وابستگی ندارم و به صورت مستقل عمل می کنم، در برخی سایتها و رسانه مطالبی منتشر شده است که پاسخ آنها در زمان مناسب داده می شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و گفت: متقاضیان زیادی در این بخش وجود دارد، در بخش توسعه ورزشی و اقتصادی دانشگاه نیز در حال برنامه ریزی هستیم.
نظر شما