به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایینژاد بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از شهرکهای صنعتی آمل افزود:تاكنون براي اجراي عمليات آبرساني در شهركها و نواحي صنعتي مبلغ 110 ميليارد ريال از محل اعتبارات منابع ملي، استاني و داخلي شركت هزينه شده است.
وی از تجهيز و اجراي خط انتقال چاه شماره 4 شهرك صنعتي آمل با هزينه بالغ بر 3 ميليارد ريالي خبر داد وگفت: اجراي زيرساختها از رسالت شركت شهركهاي صنعتي بوده و لذا با توجه به واحدهاي توليدي و صنعتي مستقر در شهرك صنعتي آمل، شركت در گذشته اقدام به 3 حلقه چاه آب بمنظور تأمين آب مورد نياز واحدهاي توليدي و صنعتي نموده كه 40 ليتر بر ثانيه از اين چاهها آب برداشت مي شد كه با بررسي ميداني و كاهش بارندگيهاي سالهاي اخير و در راستاي جلوگيري از قطعي آب در شهرك امامزاده عبداله(ع) آمل، اقدام به حفر و تجهيز چاه جديد کردهایم.
مديرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران اظهار داشت: مقدار آب تأمين شده در شهرك صنعتي آمل قبل از حفر چاه جديد 40 ليتر بوده كه با توجه به حجم بالاي سرمايه گذاري در شهرك صنعتي و براساس اولويت و نياز شهرك در دستور كار قرار گرفت.
وفايي نژاد افزود: براي حفر چاه شماره 4 و اجراي خط انتقال آب شهرك صنعتي آمل مبلغ 3 ميليارد ريال از محل منابع داخلي شركت هزينه شده و 900 متر لوله گذاري پلي اتيلن انجام شده است كه با حفر اين چاه ، مقدار آب برداشت شده در اين شهرك ، از 40 ليتر در ثانيه به 60 ليتر در ثانيه، افزايش يافته و تا 5 سال آينده با كسري آب مواجه نخواهيم شد.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي مازندران تصريح كرد : شهرك صنعتي امامزاده عبداله آمل بعنوان شهرك پويا و فعـال در بين شهركهـاي صنعتي استان بوده كه واحدهـاي توليدي و صنعتي با برندهـاي معتبـر و ارائه كالاهـاي صادراتي در اين شهرك درحال فعـاليت هستند و با دارا بودن 91 هكتار وسعت و 223 واحد بهره بردار با حجم سرمايه گذاري دو هزار و 502 ميليارد ريالي براي هشت هزار و 230 نفر اشتغال فراهم شده است.
وفايي نژاد بيان داشت: تأمين آب اكثر شهركها و نواحي صنعتي با حفـر چاه و خط انتقال آب، صورت پذيرفته، به غير از شهركهاي صنعتي نكا، نوشهر، مرزن آباد، جويبار، بابلسر و ناحيه صنعتي گهرباران كه توسط شركت آب و فاضلاب تأمين آب شده است.
نظر شما